Gebruiksaanwijzing BESTRON AFH211B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON AFH211B. Wij hopen dat dit BESTRON AFH211B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON AFH211B te teleladen.


BESTRON AFH211B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3022 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON AFH211B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Haal altijd de stekker uit het stopcontact wanneer u het apparaat niet gebruikt. € u de stekker uit het stopcontact neemt, trek dan aan de stekker zelf en Als niet aan het snoer. • Controleer regelmatig of het snoer van het apparaat nog intact is. [. . . ] Omvalbeveiliging 7 8 5 9 4 Handleiding Voor het eerste gebruik Nederlands Haal de ventilatorkachel uit de verpakking en verwijder alle verpakkingsonderdelen. laats de ventilatorkachel op een stabiele ondergrond en zorg ervoor dat de roosters voor de luchttoevoer P en -uitvoer vrij zijn. Kies met de functieknop een van de volgende standen: 0 Uit Koude lucht I II Warme lucht (1000 Watt) Hete lucht (2000 Watt) In stand “0” is het apparaat uitgeschakeld. Door de thermostaatknop D verder rechtsom te draaien, stelt u de gewenste temperatuur in. O m de ideale thermostaatinstelling te vinden, draait u de thermostaatknop helemaal rechtsom. Wanneer de ruimte op de gewenste temperatuur is, draait u de knop weer langzaam linksom, totdat u een klik hoort. De temperatuurcontrole zorgt ervoor dat de ingestelde temperatuur gehandhaafd blijft. Reinig de buitenkant van de behuizing met een vochtige doek en wrijf hem droog met een zachte doek. • Dompel het apparaat , de stekker en het snoer nooit onder in water. € Gebruik geen agressieve of schurende schoonmaakmiddelen of scherpe voorwerpen (zoals messen of harde borstels) bij het reinigen. Milieu • Werp verpakkingsmateriaal zoals plastic en dozen in de daarvoor bestemde containers. € product aan het eind van de gebruiksduur niet inleveren als normaal huishoudelijk afval, maar bij Dit een inzamelpunt voor hergebruik van elektrische en elektronische apparatuur. let op het symbool op het product , de gebruiksaanwijzing of de verpakking. Door uw hulp bij hergebruik, de verwerking van de materialen of ander vormen van de benutting van oude apparatuur levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu. € Informeer bij de gemeente naar het juiste inzamelpunt bij u in de buurt. Garantiebepalingen De importeur geeft onder de volgende voorwaarden 60 maanden na aankoopdatum garantie op deze apparatuur tegen defecten die zijn ontstaan door fabricage- en/of materiaalfouten. n de genoemde garantieperiode zullen geen kosten worden berekend voor arbeidsloon en materiaal. efecte onderdelen of bij remplace (omruiling) de defecte apparaten zelf, worden automatisch eigendom D 5 Handleiding van de importeur. [. . . ] Bestron biedt ook de mogelijkheid O om het apparaat rechtstreeks ter reparatie aan te bieden aan de Bestron Service Dienst. het pakket kan dan namelijk geweigerd worden en eventuele kosten zijn voor uw rekening. Neem contact op met de Service Dienst en zij zullen u vertellen hoe u het apparaat moet inpakken en verzenden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON AFH211B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON AFH211B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag