Gebruiksaanwijzing BESTRON AES800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON AES800. Wij hopen dat dit BESTRON AES800 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON AES800 te teleladen.


Mode d'emploi BESTRON AES800
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON AES800

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd het toestel en de kabel buiten bereik van kinderen tot 8 jaar oud. Kinderen moeten in de gaten gehouden worden om er zeker van te zijn dat ze niet met het apparaat spelen. Netspanning op het typeplaatje van een elektrisch apparaat, voordat u het gebruikt. Controleer of het stopcontact waarop u een elektrisch apparaat aansluit, geaard is. [. . . ] gebruik Hiervoor het kannetje met de schaalverdeling. Steek vervolgens de filterhouder in het apparaat vanuit de Positie INSERT en draai naar de positie LOCK. Sluit het apparaat vervolgens aan op een stopcontact. Zorg ervoor dat de selectieknop (2) in de Zet de selectieknop in de positie ESPRESSO (links). Na enige tijd loopt het kannetje vol met heet water. Zet de selectieknop naar de positie OFF als er geen water meer uit het apparaat komt. Neem de filterhouder uit door deze naar de positie INSERT te draaien. Haal de filter uit de filterhouder en voeg gemalen koffie toe aan het filter met de maatlepel. druk de Koffie licht aan met de tamper-kant van de maatlepel. Steek vervolgens de filterhouder in het apparaat vanuit de positie INSERT en draai naar de positie LOCK. Zet de selectieknop in de positie ESPRESSO (links). Na enige tijd loopt het kannetje vol met hete espresso. Zet de selectieknop naar de positie OFF als er geen water meer uit het apparaat komt. Trek de stekker uit het stopcontact als u klaar bent. Neem de filterhouder uit door deze naar de positie INSERT te draaien. Gebruik de vergrendelclip (5) om het filter vast te houden en klop het vervolgens leeg. Laat de filterhouder en het filter volledig afkoelen en spoel vervolgens schoon onder de kraan. WERKING - Melk opschuimen / Cappuccino maken Om cappuccino te maken voegt u opgeschuimde melk toe aan de espresso. Maak eerst de espresso (zie hoofdstuk Espresso Maken) in een mok met een minimale Vul een kannetje met ca. 2cm in de melk en zet de selectieknop in de positie STOOM (rechts). Schuim de melk op door het kannetje in een roterende beweging naar boven en beneden te bewegen. Als de melk voldoende is opgeschuimd, zet dan de selectieknop naar de positie OFF. [. . . ] De garantie is niet geldig voor schade die is ontstaan door: Aansluiting op een andere netspanning dan die op het typeplaatje is vermeld · Gebruik in strijd met de geldende wettelijke, technische of veiligheidsnormen · onzorgvuldig transport zonder geschikte verpakking of andere bescherming 6. Aanspraak op garantie kan niet worden gedaan bij: · De garantie geeft geen enkel recht op vergoeding van eventuele schade, buiten de vervanging respectievelijk reparatie van de defecte onderdelen. Bestron kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vervolgschade of enigerlei andere consequenties die door of in relatie met de door hem geleverde apparatuur zijn ontstaan. Aanspraak op garantie kan alleen bij uw (web-)winkelier of rechtstreeks bij de Bestron Service Dienst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON AES800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON AES800 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag