Gebruiksaanwijzing BESTRON ADF3000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON ADF3000. Wij hopen dat dit BESTRON ADF3000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON ADF3000 te teleladen.


Mode d'emploi BESTRON ADF3000
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON ADF3000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze friteuse is uitsluitend geschikt voor olie of vloeibaar vet en niet voor vast vet. Bij gebruik van vast vet kan er vocht opgesloten raken waardoor bij verhitting het hete vet zeer krachtig kan gaan spatten. Zorg ervoor dat hete olie of vloeibare vet nooit in aanraking komt met water of vocht. dit resulteert in zeer gevaarlijke omstandigheden. [. . . ] de friteuse is voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Deze schakelt in als de temperatuur te hoog oploopt bijvoorbeeld bij te weinig olie of vloeibaar vet. 6cm lang) niet-metalen pin tegen het resetpinnetje in het gaatje aan de achterkant van het paneel te drukken (zie figuur 3). Steek de stekker (13) in het stopcontact en schakel de friteuse in met de aan/uit-schakelaar (6). Het indicatielampje (4) zal gaan branden om aan te geven dat de friteuse is ingeschakeld. Zal gaan branden om aan te geven dat het vloeibare vet of de olie de gewenste temperatuur nog niet bereikt heeft. LET OP: Maak de etenswaar eerst goed droog, alvorens het te gaan frituren. LET OP: Houd bij het instellen van de temperatuur rekening met de etenswaren die u gaat frituren. Voorgekookte of voorgebakken etenswaren (zoals diepvriesfrites of aardappelkroketten) moet u bij een hogere temperatuur frituren dan etenswaren die niet voorgekookt of voorgebakken zijn. Zie Tabel 1 voor een indicatie van de frituurtemperatuur en -tijden. Beweeg de handgreep van de frituurmand in de horizontale positie tot de handgreep in deze positie blokkeert (zie Figuur 2). Tijdens het omhoog bewegen van de handgreep komt de frituurmand omhoog. Laat de frituurmand even uitlekken (met gesloten deksel). Druk op de dekselopener om het deksel te openen en neem de frituurmand uit de friteuse. Plaats niet te veel etenswaar in de mand (max. Plaats de frituurmand terug in de friteuse. Laat de handgreep in de horizontale positie staan. Trek de vergrendelknop in de handgreep naar u toe en beweeg de handgreep omlaag. Tip: Gebruik een kookwekker om de gewenste tijd voor het frituren in te stellen. Wanneer u klaar bent met frituren, beweegt u de handgreep van de frituurmand omhoog, waardoor de frituurmand omhoog komt. Laat de frituurmand even uitlekken (met gesloten deksel). Neem de frituurmand uit de friteuse en plaats de etenswaren op een bord, bij voorkeur op een stuk De friteuse houdt de olie op de ingestelde temperatuur zodat u ook na verloop van tijd opnieuw kunt Schakel de friteuse uit wanneer u langere tijd niet frituurt. [. . . ] Druk het lipje aan de bovenkant van het ventilatiedeksel in en neem het ventilatiedeksel uit. Plaats nieuwe filter (de zwarte filter bovenop). Werp verpakkingsmateriaal zoals plastic en dozen in de daarvoor bestemde containers. Dit product aan het eind van de gebruiksduur niet inleveren als normaal huishoudelijk afval, maar bij een inzamelpunt voor hergebruik van elektrische en elektronische apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON ADF3000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON ADF3000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag