Gebruiksaanwijzing BESTRON AAC5000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON AAC5000. Wij hopen dat dit BESTRON AAC5000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON AAC5000 te teleladen.


Mode d'emploi BESTRON AAC5000
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON AAC5000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Reiniging en onderhoud moeten niet worden gedaan door kinderen, behalve als zij ouder dan 8 jaar zijn en onder toezicht staan. € Houd het toestel en de kabel buiten bereik van kinderen tot 8 jaar oud. € Kinderen moeten in de gaten gehouden worden om er zeker van te zijn dat ze niet met het apparaat spelen. Wat u moet weten over elektrische apparaten • Controleer of de netspanning overeenkomt met de aangegeven netspanning op het typeplaatje van een elektrisch apparaat, voordat u het gebruikt. [. . . ] Neyman Quality control 21 NL Werking - Algemeen Het apparaat is alleen bedoeld voor huishoudelijke doeleinden, niet voor professioneel gebruik. Het apparaat geeft een pieptoon, dat is normaal. Het apparaat begint te ventileren op de laagste snelheid “low”. Druk op de knop “speed” om te kiezen tussen laag, gemiddeld of hoge snelheid (low, medium, high). Stel de gewenste richting van de luchtstroom in.  recht vooruit of iets naar beneden richten. Druk nogmaals op de “on/off” knop om het apparaat uit te schakelen. Neem na gebruik de stekker uit het stopcontact. 22 NL werkinG - koelen / Bevochtigen Het apparaat is voorzien van een koel/bevochtigingssysteem waarmee u de uitgeblazen lucht kunt koelen en bevochtigen. het systeem werkt tevens luchtreinigend. Trek het waterreservoir uit totdat het stopt. Schakel het apparaat in zoals beschreven onder ‘WERKING - Ventileren’. Druk nogmaals op de knop “humidifier” om het koel/bevochtigingssysteem uit te schakelen. Dit luchtreinigingsfilter haalt kleine stof- en vuildeeltjes uit de lucht en verbetert zo de luchtkwaliteit in de ruimte. Wanneer u van het luchtreinigingsfilter gebruik wilt maken, installeert u het als volgt: 1. Haal het luchtreinigingsfilter uit de verpakking en plaats het in het filterframe (zie figuur 4). Plaats het inlaatfilter terug in het apparaat (zie figuur 5). lET OP: • ij gebruik van het luchtreinigingsfilter vermindert de luchtstroom uit het apparaat. B 3 4 5 23 NL Werking - Timerfunctie Het apparaat is voorzien van een tijdschakelaar waarmee u de ventilator automatisch kunt laten uitschakelen aan het einde van een ingestelde tijd. Druk meermaals op de knop “timer” om de uitschakeltijd op 1, 2, 4, 6 of 8 uur in te stellen. Druk nogmaals op de knop “timer” om de timerfunctie uit te schakelen. Werking - Breeze-modus Het apparaat is voorzien van een Natural Breeze en een Sleep Breeze functie. [. . . ] 25 NL Garantiebepalingen Bestron hanteert onder de volgende voorwaarden 60 maanden na aankoopdatum garantie op deze apparatuur tegen defecten die zijn ontstaan door fabricage- en/of materiaalfouten. In de genoemde garantieperiode zullen geen kosten worden berekend voor arbeidsloon en materiaal.  Defecte onderdelen of bij omruiling de defecte apparaten zelf, worden automatisch eigendom van Bestron. De garantie is uitsluitend geldig voor de eerste koper en niet overdraagbaar. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON AAC5000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON AAC5000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag