Gebruiksaanwijzing BEKO HSM29540

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw BEKO HSM29540 vriezer geeft een onderbroken geluidsalarm en knippert tegelijkertijd met de groene en gele lampjes, terwijl het rode lampje uit blijft en lijkt geen kou meer te produceren. De koelkast werkt normaal, maar het vriesgedeelte functioneert niet goed, de ijsblokjes smelten en de voedselzakken worden zacht, terwijl de thermostaat is ingesteld op -20 graden. De motor werkt, maar het lampje op het bedieningspaneel is uit. Uw alarm gaat af en de temperatuur wordt niet weergegeven. U heeft de handleiding niet bij de hand. Uw vriezer heeft wel ventilatie, maar het rode lampje knippert. In de handleiding van de BEKO HSM29540 vriezer vindt u alle uitleg als deze bijna niet meer koelt en de voedinsgmiddelen binnenin ontdooien. De motor draait constant en de compressor is heet. De deurafdiichtingen zijn in goede staat en u heeft onlangs de handgreep vervangen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEKO HSM29540. Wij hopen dat dit BEKO HSM29540 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEKO HSM29540 te teleladen.


Mode d'emploi BEKO HSM29540

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEKO HSM29540

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEKO HSM29540 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag