Gebruiksaanwijzing BEKO HSA32530N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Na het ontdooien van uw BEKO HSA32530N vriezer om deze schoon te maken en opnieuw aan te sluiten, gaat het alarm af en blijft het lampje rood branden. Het rode lampje en de temperatuur knipperen, en het voedsel dat zich bovenin uw apparaat bevindt, ontdooit. De temperatuur van uw apparaat daalt al enkele dagen tot -30 graden en stijgt zonder reden naar -19 graden. Raadpleeg de gebruikesrhandleiding van uw BEKO HSA32530N om te weten hoe u foutmeldingen kunt begrijpen en de temperatuur kunt instellen. Het alarm van uw vriezer gaat af en de temperatuur daalt niet. Het is niet mogelijk om te bevriezen. De temperatuur van uw apparaat blijft altijd op -26 graden, zelfs als u deze instelt op -18. Na een stroomstoring blijft uw apparaat knipperen (het staat op -18°). De gebruikesrhandleiding van uw BEKO HSA32530N zal u vertellen welke instellingen u moet aanpassen om de lampjes te begrijpen, de temperatuur in te stellen en het alarm in te stellen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEKO HSA32530N. Wij hopen dat dit BEKO HSA32530N handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEKO HSA32530N te teleladen.


Mode d'emploi BEKO HSA32530N

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEKO HSA32530N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEKO HSA32530N zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag