Gebruiksaanwijzing BEKO HS22340

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Er verschijnt een knipperend rood uitroepteken op het bedieninngspaneel van uw vriezer. Uw apparaat heeft een probleem: de foutindicator knippert. Het alarm van uw apparaat gaat af omdat de timer is ingesteld op -18 graden terwijl er -12 graden wordt weergegeven. Raadpleeg de gebruikasanwijzing van de BEKO HS22340 om te begrijpen wat u moet doen wanneer deze berichten verschijnen. Na een stroomstoring is het alarm van uw vriezer afgegaan. Het rode lampje van uw apparaat knippert en er verschijnt een knipperende 8 en het rode lampje knippert ook. Het alarm van uw apparaat blijft afgaan, maar het werkt en de vriezer ook. De handleiding van uw BEKO HS22340 zal u vertellen welke instelling u moet wijzigen om het alarm uit te schakelen en de foutmeldingen te begrijpen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEKO HS22340. Wij hopen dat dit BEKO HS22340 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEKO HS22340 te teleladen.


Mode d'emploi BEKO HS22340

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEKO HS22340

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEKO HS22340 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag