Gebruiksaanwijzing BEGLEC VIBE-12 V 1.1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEGLEC VIBE-12. Wij hopen dat dit BEGLEC VIBE-12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEGLEC VIBE-12 te teleladen.


BEGLEC VIBE-12 V 1.1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (510 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BEGLEC VIBE-12V 1.1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwijder het toestel en de gebruikte batterijen op een milieuvriendelijke manier conform de in uw land geldende voorschriften. [. . . ] De installatie hiervan mag enkel uitgevoerd worden door technici die een perfecte kennis hebben van de technieken en reglementering betreffende het ophangen van klankkasten!De VIBE-12 is uitgerust met 2 Speakon® compatibele aansluitingen die parallel met elkaar verbonden zijn. Bekabeling: U kan afgewerkte kabels gebruiken zoals onze JB SYSTEMS kabel code 2-0505 (5m), 2-0510 (10m) of 2-0525 (25m). Zorg ervoor luidsprekerkabel van goede kwaliteit te gebruiken met geleiders van minstens 2x 2. Per kabel hebt U ook een 2 connectoren nodig van het type Neutrik Speakon® NL4FC. Sluit steeds de geleider met dezelfde kleur aan beide uiteinden aan met hetzelfde contact!Indien U de geleiders omkeert, kan een povere geluidskwaliteit met een gebrek aan lage frequenties hiervan het gevolg zijn. De VIBE-12 klankkasten zijn uitgerust met meerdere ankerpunten met een M10 schroefdraad. [. . . ] Gebruik nooit chemische producten die de klankkast kunnen beschadigen! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEGLEC VIBE-12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEGLEC VIBE-12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag