Gebruiksaanwijzing BEGLEC T2 V 1.1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEGLEC T2. Wij hopen dat dit BEGLEC T2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEGLEC T2 te teleladen.


BEGLEC T2 V 1.1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (593 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BEGLEC T2V 1.1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] OPGELET: Gelieve, om het risico van elektrische schokken te vermijden, het apparaat niet zelf te openen. Voor reparaties doet U best uitsluitend beroep op degelijk opgeleid personeel. De driehoek met bliksem symbool waarschuwt U dat er in dit apparaat ongeïsoleerde spanning aanwezig is die bij aanraking een elektrische schok kan veroorzaken. [. . . ] In een draagkoffer kan de draaitafel best niet direct in contact staan met de wanden van de koffer. Dankzij zijn 2 start/stop toetsen kan de T2 draaitafel zowel op een traditionele als op een "battle" manier opgesteld worden: Kijk even na of, naast de basis, onderstaande onderdelen in de verpakking aanwezig zijn: · Gebruik nooit vluchtige vloeistoffen zoals benzeen of thinner welke het toestel kunnen beschadigen. START / STOP TOETSEN: Druk op één van deze toetsen om het draaien van het draaiplateau te starten of te stoppen. DRAAIPLATEAU: Deze is voorzien van een slipmat die gemakkelijker maakt om de vinylplaat te manipuleren tijdens het scratchen. MOTOR OFF TOETS: door het gebruik van een magnetische rem zal bij het indrukken van de start/stop toets (1) het draaiplateau vrij snel stoppen. Door de "motor off" toets in te drukken zal de plateau echter langzaam tot stilstand komen. Zolang de "motor off" functie actief is zal de led knipperen. NAALDVERLICHTING: De witte naaldverlichting (led) kan gebruikt worden om de juiste plaats op de plaat te vinden bij het gebruik in een donkere ruimte. SNELHEIDSKEUZE TOETSEN: Gebruik deze toetsen om de snelheid in te stellen. REVERSE TOETS: Druk op deze toets om de rotatie van de draaiplateau om te keren, druk nogmaals op deze toets om het omgekeerd draaien te annuleren. Wanneer de schuifregelaar in zijn middenpositie staat licht de led naast de pitch regelaar op om aan te tonen dat de snelheid is vergrendeld op de juiste gemiddelde snelheid. SINGLE ADAPTER: gebruik deze adapter voor het afspelen van 7" singles. VOEDINGSSCHAKELAAR: Gebruik deze knop om het toestel aan of uit te zetten. VOEDINGSKABEL AANSLUITING: gebruik deze om de meegeleverde voedingskabel aan te sluiten. In de meeste gevallen zal U een verbinding moeten maken tussen deze aansluiting en de GND-aansluiting op de mixer. Bij het ontbreken van deze verbinding kan het zijn dat er brom optreedt. [. . . ] Men kan de anti-skate knop gebruiken om deze krachten tegen te werken en zo de naald in het midden van de groef houden. Voor een gewone weergave zet men meestal de antiskate knop op dezelfde waarde als de neerwaartse druk die men op de naald geeft (in gr. TOONARM STEUN: Leg de toonarm telkens op deze steun als U een vinylplaat wil wisselen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEGLEC T2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEGLEC T2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag