Gebruiksaanwijzing BEBE CONFORT ISEOS NEO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEBE CONFORT ISEOS NEO. Wij hopen dat dit BEBE CONFORT ISEOS NEO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEBE CONFORT ISEOS NEO te teleladen.


Mode d'emploi BEBE CONFORT ISEOS NEO
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BEBE CONFORT ISEOS NEO (7252 ko)
   BEBE CONFORT ISEOS NEO (7252 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BEBE CONFORT ISEOS NEO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nadat u uw kind in de autostoel geplaatst heeft dient u de spanning van de autogordel (de volwassen 3-punts autogordel) te controleren. Gebruik nooit de autostoel zonder bekleding. vervang nooit De bekleding door een andere dan voor dit type autostoel geschikte autostoelbekleding. A chterbanken met neerklapbare rugleuningen dienen altijd goed vergrendeld te zijn. [. . . ] Controleer steeds opnieuw dat er geen deel van de autostoel of veiligheidsgordeltje geklemd zit onder de autostoel of tussen de autoportier. De autostoel dient geplaatst te worden in de positie met de rij richting mee. 4 - N eem de autogordel aan de andere kant van de autostoel weer op (zie tekening) en sluit de gordel. Trek stevig aan de autogordel om hem op te spannen. 5 - P laats de gordel in de rode gordelklem en sluit de klem. Let op : Uitsluitend de rode gordelklem gelegen aan de kant van het oprolsysteem van de autogordel (zie tekening). 6 - S pan de gordel op door stevig aan de diagonale gordel te trekken (zie tekening). De rode gordelklem is voorzien van een klemveer. Tijdens het opspannen zal de gordel zijn spanning niet verliezen. Indien nodig spant u de autostoel extra op. Controleer of de rode gordelklem goed gesloten is, en de gordel goed opgespannen is. 8 - V oordat u het opbergvakje voor de gebruiksaanwijzing terugplaatst dient u stevig aan de aanspanriem te trekken (de veiligheidsgordel dient strak opgespannen te zijn). Plaats het opbergvakje voor de gebruiksaanwijzing op zijn plaats (met de vouw van het opbergvakje naar boven gericht) !Let op : het ijzeren plaatje dient achter het opbergvakje door te lopen (bestudeer aandachtig de tekening). ATTENTIE : Het opbergvakje dient altijd geplaatst te worden zelfs indien de gebruiksaanwijzing er zich niet in bevindt. De afwezigheid van het opbergvakje voor de gebruiksaanwijzing kan een negatieve invloed hebben op het functioneren van de autostoel. Controleer het veiligheidsgordeltje voordat u de autostoel weer gaat gebruiken. Voordat u de bekleding afneemt dient u het geheel aandachtig te bestuderen zodat u na reiniging de bekleding weer correct kunt aanbrengen. Het betreft de twee ijzeren plaatjes links en rechts onder het zitgedeelte (zie tekening). Raadpleeg het wasetiket voordat u de bekleding gaat reinigen. Geachte klant, Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt bij het kiezen van een van onze producten en hopen dat ze u volledig tevreden zullen stellen. Dit product is vervaardigt volgens diverse kwaliteitsnormen die van toepassing zijn voor dit product. [. . . ] Deze garantie is overeenkomstig met de Europese richtlijnen N° 1999/44/CE van 25 mei 1999. Bij het vervoer van kinderen is veiligheid in de auto van essentieel belang. Een autostoel, draagwieg of babyschelp moet veilig zijn en mag geen enkele fout bezitten. Een autostoel geplaatst met het zicht naar de straat of geplaatst tegen het verkeer in moet het lichaam van het kind perfect ondersteunen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEBE CONFORT ISEOS NEO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEBE CONFORT ISEOS NEO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag