Gebruiksaanwijzing BARTSCHER 700455

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BARTSCHER 700455. Wij hopen dat dit BARTSCHER 700455 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BARTSCHER 700455 te teleladen.


Mode d'emploi BARTSCHER 700455
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BARTSCHER 700455 SCHEMATICS (503 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BARTSCHER 700455

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 Aanwijzingen voor veiligheid bij het gebruik van het apparaat 2. Deze gebruiksaanwijzing bevat de beschrijving van de installatie, de bediening en het onderhoud van het apparaat en dient als belangrijke informatiebron en naslagwerk. De kennis en het inachtnemen van alle hier beschreven veiligheidsvoorschriften en instructies is een voorwaarde voor veilig en juist gebruik van het apparaat. Daarom moeten de voor het toepassingsgebied van het apparaat geldende lokale voorschriften inzake ongevallenpreventie en algemene veiligheidsvoorschriften worden opgevolgd. [. . . ] De kabel niet van de tafel of van de toonbank laten hangen. Gebruik het apparaat niet als het niet juist functioneert, beschadigd is of is gevallen. Gebruik uitsluitend accessoires en onderdelen die door de fabrikant worden aanbevolen. De garantie vervalt als er andere accessoires worden gebruikt, ze kunnen gevaarlijk zijn voor de gebruiker, schade aan het apparaat veroorzaken en leiden tot lichamelijke letsel. Het apparaat niet bewegen of kantelen terwijl het in werking is. Zorg dat het apparaat niet in contact komt met water, plaats het apparaat niet in de regen, drupwater of andersoortige vochtigheid. Let erop dat u geen enkel onderdeel van het koelcircuit (condensator, compressor etc. Als het koelmiddel uit het koelcircuit ontsnapt, koppel het apparaat dan los van het stopcontact (trek de stekker eruit!) en neem contact op met de klantenservice. Pak het apparaat uit en verwijder al het verpakkingsmateriaal. Til de koelkast met behulp van een heftruck op en zet hem op de plaats van bestemming. Het is niet toegestaan tegen de koelkast te duwen of eraan te trekken, omdat hij dan kan overhellen. Let erop dat u niet tegen het apparaat aanstoot. Plaats het apparaat op een vlakke, veilige plaats die het gewicht van de koelkast kan dragen. Zet het apparaat recht met behulp van de stelvoetjes. Alleen zo is het mogelijk om de deur van de koelkast juist te openen en te sluiten. verwijder de beschermingsfolie van het apparaat. Plaats het apparaat nooit op een makkelijke ontvlambare ondergrond. Plaats het apparaat niet in de buurt van bronnen van open vuur, elektrische en andere ovens of andere warmtebronnen zoals directe zonnestraling. de hitte kan het oppervlak van het apparaat beschadigen , het koelvermogen negatief beïnvloeden en het energieverbruik verhogen. Om beschadiging van de compressor te voorkomen, mag het apparaat tijdens plaatsing of transport niet onder een hoek van meer dan 45° gehouden worden. Wees voorzichtig bij het contact met de compressor en de deur, omdat beschadigingen het gebruik van het apparaat beïnvloeden. [. . . ] Probeert u nooit zelf het apparaat te repareren!De deur is niet goed gesloten of heeft te lang opengestaan. De afstand tussen de bewaarde producten is te klein of er bevinden zich te veel gerechten in de koelkast. De koelkast staat niet op een vlakke ondergrond. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BARTSCHER 700455

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BARTSCHER 700455 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag