Gebruiksaanwijzing BARTSCHER 610835

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BARTSCHER 610835. Wij hopen dat dit BARTSCHER 610835 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BARTSCHER 610835 te teleladen.


Mode d'emploi BARTSCHER 610835
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BARTSCHER 610835

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Energie durchdringt den Behälter und erhitzt die Speisen. Um den Betrieb zu unterbrechen, drücken Sie die Stopp/Reset-Taste Sie die Gerätetür. Die Einstellung der Leistungsstufen erfolgt über die Taste . Die dritte Spalte zeigt die entsprechenden Leistungsstufen auf. [. . . ] Let erop dat het draaiplateau altijd vrij kan ronddraaien. Houd het apparaat goed in de gaten als het is ingesteld op het hoogste vermogensniveau!Bij ongewone geluiden, gerechten die opzwellen of overlopende vloeistoffen een lager vermogen instellen!Druk bij het invoeren van gegevens de knop tweemaal snel in. bij langere pauzes breekt het apparaat het invoerproces automatisch af. Elke invoer wordt door het apparaat bevestigd met een pieptoon zodra hij geaccepteerd is. bij een dubbele pieptoon accepteert het apparaat de ingevoerde gegevens niet. Controleer de gegevens en probeer ze opnieuw in te voeren. Wilt u de gegevens wissen voordat u het kookproces heeft gestart?Om de werking van het apparaat te vervolgen, sluit u de deur en drukt u vervolgens op Als u het kookproces volledig wilt stopzetten, druk dan de knop Stop/Reset nogmaals in om alle instructies te wissen. Aan het einde van het programma klinkt een pieptoon. op het display verschijnt de boodschap "END". U kunt dan het gerecht uit de magnetron nemen. De schaal kan erg heet zijn, omdat de hitte van het gerecht overgedragen wordt op de schaal. Gebruik keukenhandschoenen of pannenlappen om de schaal uit te nemen. Zet na het bereiden van gerechten met een hoog watergehalte de deur van het apparaat een klein beetje open, zodat de ovenruimte kan drogen. Draai de Time/Menu-knop totdat het juiste uur verschijnt. Druk ter bevestiging op de knop Draai Time/Menu-knop totdat het juiste aantal minuten verschijnt. Tijdens het koken kunt u kijken hoe laat het is, door op de knop te drukken. Deze functie is geschikt voor het klaarmaken van eenpansgerechten, soepen, sauzen, vlees zonder krokant korstje, gestoomde vis, groenten, bijgerechten (rijst, aardappelen, meelspijzen), hete dranken. In deze modus kunt u op het bedieningspaneel instellen hoelang en met welk vermogen de magnetron het gerecht moet verwarmen of koken. Het vermogen stelt u in met behulp van de knop . [. . . ] Maak de rollenring, het draaiplateau en de grillschotel met de afneembare handgreep regelmatig schoon met een klein beetje afwasmiddel of in de afwasmachine. Indien zich aan de binnen- en buitenkant van de deur condenswater vormt, verwijder dit dan met een zacht doekje. Condenswater wordt gevormd als het apparaat bij hoge luchtvochtigheid werkt. de vorming van condenswater is een normaal verschijnsel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BARTSCHER 610835

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BARTSCHER 610835 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag