Gebruiksaanwijzing BARTSCHER 215036 CONTROL PLAN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BARTSCHER 215036. Wij hopen dat dit BARTSCHER 215036 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BARTSCHER 215036 te teleladen.


Mode d'emploi BARTSCHER 215036
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BARTSCHER 215036 (530 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BARTSCHER 215036CONTROL PLAN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let er bij de inbedrijfname van het apparaat op, dat de spanning niet meer dan 10 % afwijkt van de waarde op het typeplaatje. Monteer tussen het apparaat en het lichtnet een meerpolige schakelaar die voldoet aan de wettelijke voorschriften, met een afstand tussen de contacten van minimaal 3 mm per pool. Door aan de voetjes van het apparaat te draaien kunt u eventuele oneffenheden wegwerken die de optimale productiviteit en de juiste werking negatief kunnen beïnvloeden. [. . . ] Indien zich in de buurt van het apparaat brandbare wanden of meubels bevinden, dan moet u deze op passende wijze bekleden. Houd u strikt aan de brandpreventievoorschriften. Houd een afstand aan van minimaal 15 cm tussen de zijwanden en achterwand van het apparaat en brandbare wanden. Laat gekwalificeerde vaklui de installatie en de eerste ingebruikname van het apparaat uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat het apparaat op de juiste manier werkt, moet u het volgende in acht nemen: Met de schakelaar voor de aandrijfmotor (B) schakelt u de rotatiemotoren voor de spiesen in. de energieregelaars (D) dienen voor het inschakelen van de verwarmingselementen. De verwarmingregulatoren (Infinit control) dienen voor het veranderen van de inschakeltijd van de verwarmingselementen die zorgen voor het opwarmen van de kippengril. de maximale waarde van elke regulatieeenheid is onderverdeeld in 9 tussenwaarden. Schakel het apparaat uit met behulp van de meerpolige schakelaar die voor het apparaat is aangebracht of door de stekker uit het stopcontact te halen (zorg ervoor dat deze niet nat wordt). Begin pas met reinigen als het apparaat volledig is afgekoeld. Maak de onderdelen van roestvrij staal uitsluitend schoon met water en een geschikt schoonmaakmiddel. Gebruik nooit schuimende of bijtende schoonmaakmiddelen, deze kunnen het oppervlak namelijk beschadigen. Maak het bedieningspaneel, de handgreep en de ruit schoon met behulp van een zacht, vochtig doekje. Bij continubedrijf moet de ruit vaker met een vochtig, warm doekje gereinigd worden. Het is belangrijk om u hieraan te houden, omdat een te groot temperatuurverschil kan veroorzaken dat het glas barst. Gebruik daarom bij het reinigen van een nog warme ruit eveneens een warm doekje en nooit koud water. [. . . ] Het is belangrijk om u hieraan te houden, omdat een te groot temperatuurverschil kan veroorzaken dat het glas barst. Gebruik daarom bij het reinigen van een nog warme ruit eveneens een warm doekje en nooit koud water. u kunt de ruit verwijderen om het schoonmaken van de binnenzijde van het apparaat te vergemakkelijken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BARTSCHER 215036

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BARTSCHER 215036 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag