Gebruiksaanwijzing BABYLISS WET AND DRY ST227E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS WET AND DRY ST227E. Wij hopen dat dit BABYLISS WET AND DRY ST227E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS WET AND DRY ST227E te teleladen.


BABYLISS WET AND DRY ST227E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2003 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS WET AND DRY ST227E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vergrendeling om de platen gesloten te houden GEBRUIK Het is mogelijk dat u bij het eerste gebruik een lichte rookontwikkeling en een specifieke geur waarneemt: dit komt vaak voor en zal bij het volgende gebruik verdwijnen. €  luit de ontkrultang Wet&Dry van BaByliss aan en druk op de S knop . [. . . ] •  electeer de gewenste temperatuur dank zij de S temperatuurregelaar. In het algemeen is het aan te raden een lagere temperatuur te kiezen voor fijn, ontkleurd en/ of gevoelig gemaakt haar, en een hoge temperatuur voor gekruld, dik en/of moeilijk te kappen haar. Omdat elk haartype anders is, raden we u aan stand 1 te gebruiken bij het eerste gebruik. Bij de volgende gebruiksbeurten kunt u de instelling geleidelijk verhogen indien nodig. Het rode verklikkerlampje stopt met knipperen als de gekozen temperatuur wordt bereikt. €  m de haarpunten naar buiten te richten dezelfde beweging O uitvoeren, maar dan wel in de andere richting. In de loop van elke ontkrulbehandeling is een lichte rookontwikkeling mogelijk. Dit kan te wijten zijn aan de verdamping van talg of van restjes haarproducten (haarverzorging zonder te spoelen, haarlak enz. ONDERHOUD •  e stekker van het apparaat uittrekken en het volledig D laten afkoelen. €  einig de platen met behulp van een vochtige en zachte R doek zonder detergent, om de optimale kwaliteit van de platen in stand te houden. [. . . ] €  einig de platen met behulp van een vochtige en zachte R doek zonder detergent, om de optimale kwaliteit van de platen in stand te houden. Tome una mecha de C unos 5cm de largo y métala entre los 2 placas calentadores poniendo el aparato cerca de las raíces pero sin tocar con la mano las placas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS WET AND DRY ST227E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS WET AND DRY ST227E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag