Gebruiksaanwijzing BABYLISS SC758E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS SC758E. Wij hopen dat dit BABYLISS SC758E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS SC758E te teleladen.


BABYLISS SC758E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2087 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS SC758E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS Tondeuse SC758E Lees vóór gebruik de veiligheidsinstructies goed door. Zorg dat de tondeuse uit staat en sluit dan de adapter aan op het apparaat en steek de stekker in het stopcontact. [. . . ] Door deze eerste ‘superoplading’ wordt een optimale prestatie gegarandeerd die zorgt dat de tondeuse elke keer weer soepel en snel werkt. Het maximale vermogen van de oplaadbare batterijen wordt pas bereikt na 3 keer volledig opladen en ontladen. Mocht dit het geval zijn, stop dan met opladen, haal de stekker uit het stopcontact en neem contact op met onze Klantenservice voor advies. BEHOUD VAN DE BATTERIJEN Om te zorgen dat de oplaadbare batterijen optimaal blijven functioneren dient de accu van de tondeuse in ieder geval eens in de 6 maanden helemaal ontladen (leeg) te zijn en vervolgens weer 3 uur opgeladen te worden. KLAARMAKEN VOOR GEBRUIK • Controleer het apparaat altijd op zichtbare tekenen van beschadiging. € Controleer de tondeuse altijd vóór gebruik om te kijken of er geen haar, vuil etc. €  ebruik het apparaat voor het beste resultaat op schoon, droog haar dat G doorgekamd en klitvrij is. €  anneer de oplaadbare batterijen bijna leeg zijn, zal het oplaadlampje gaan W knipperen om aan te geven dat de accu minder dan 15% opgeladen is. € Begin achter bij de nek, houd de tondeuse met de tandjes naar boven gericht en de opzetkam plat op het hoofd. Beweeg de tondeuse langzaam omhoog, door het haar, naar het voorhoofd in een naar voren gerichte beweging. Ga, vanaf het voorhoofd, met het tegenoverliggende mes in een achterwaartse veegbeweging weer terug richting de achterkant van de nek. € Blijf heen en weer bewegen vanaf de nek naar het voorhoofd en weer terug tot het haar overal gelijke lengte heeft. [. . . ] Gebruik alleen de olie die is meegeleverd met dit apparaat omdat deze speciaal is voor hogesnelheidstondeuses en niet verdampt of de messen vertraagt. HET VERWIJDEREN VAN DE OPZETKAM Om de opzetkam te verwijderen, uw vingers aan beide kanten van de opzetkam plaatsen en hem voorzichtig naar beneden en van het apparaat af trekken (Afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS SC758E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS SC758E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag