Gebruiksaanwijzing BABYLISS MINILISS G596E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS MINILISS G596E. Wij hopen dat dit BABYLISS MINILISS G596E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS MINILISS G596E te teleladen.


BABYLISS MINILISS G596E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (547 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS MINILISS G596E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze veiligheidsrichtlijnen aandachtig lezen vooraleer het apparaat te gebruiken ! xclusief gepatenteerd systeem met 2 epileerkoppen E met tegengestelde draaibewegingen - dubbel zo effectief 2. [. . . ] snelheden - snelheid I voor de gevoelige huidsdelen, 2 snelheid II voor de benen 5. ccessoire voor de gevoelige huidsdelen - vermindert A het aantal epileerschijfjes voor de oksels en de bikinilijn 6. fneembare epileerkop - makkelijk schoon te maken A Afwasbaar met water 7. eschermkapje, B reinigingsborsteltje, opbergetui, adapter GEBRUIK OP HET LICHTNET Sluit de Miniliss Duo aan op het lichtnet en zet hem dan aan (ON). Gebruik uitsluitend de adapter die is meegeleverd met het apparaat Epilering van de benen: 1. teeds met 2 handen werken: met de ene hand de huid S goed strak trekken, met de andere hand het apparaat verplaatsen. Uw epileerapparaat wordt uitsluitend in de tegengestelde richting aan de haargroei gehanteerd. ONDERHOUD • De kleine borstel tussen de schijven doorhalen na elke epilering. • ij adviseren om de kop en de accessoires van het W apparaat regelmatig te desinfecteren met alcohol. € oor een maximale hygiëne is de epileerkop uitneembaar V en kan gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. € Als het nodig blijkt de schaal van het apparaat schoon te maken, een in een zacht detergent gedrenkte doek gebruiken. ESPAÑOL MINILISS DUO Desde hace cerca de 30 años, BaByliss responde a las aspiraciones de las mujeres en materia de depilación. velocidades - velocidad I para las zonas sensibles, 2 velocidad II para las piernas. Accesorio zonas sensibles - reduce el número de discos depiladores para las axilas o las ingles. [. . . ] velocidades - velocidad I para las zonas sensibles, 2 velocidad II para las piernas. Accesorio zonas sensibles - reduce el número de discos depiladores para las axilas o las ingles. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS MINILISS G596E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS MINILISS G596E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag