Gebruiksaanwijzing BABYLISS ISYLISS G496E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS ISYLISS G496E. Wij hopen dat dit BABYLISS ISYLISS G496E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS ISYLISS G496E te teleladen.


BABYLISS ISYLISS G496E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (734 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS ISYLISS G496E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • et gebruikersvriendelijke apparaat is voorzien van H toebehoren dat speciaal bestudeerd werd om gevoelige zones te ontharen (bikinilijntje , oksels). Deze veiligheidsrichtlijnen aandachtig lezen vooraleer het apparaat te gebruiken ! snelheden - snelheid I voor de gevoelige huidsdelen, 2 snelheid II voor de benen 3. [. . . ] ccessoire voor de gevoelige huidsdelen - vermindert het A aantal epileerschijfjes voor de oksels en de bikinilijn 4. Afneembare epileerkop - makkelijk schoon te maken Afwasbaar met water 5. Beschermkapje, reinigingsborsteltje, Adapter BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NI-MH-BATTERIJEN VAN DIT APPARAAT Om de grootst mogelijke autonomie van de batterijen te bereiken en in stand te houden, deze gedurende 16 uur opladen voor het eerste gebruik en ongeveer om de 3 maanden. De volle autonomie van het product wordt pas bereikt na 3 volledige laadcycli. Steek de stekker in het apparaat en sluit de adaptor aan op het lichtnet. GEBRUIK OP HET LICHTNET Sluit de Isyliss aan op het lichtnet, wacht 1 minuut en zet hem dan aan (ON). Gebruik uitsluitend de adapter die is meegeleverd met het apparaat Epilering van de benen: 1. • iet gebruiken voor het ontharen van het gelaat , het kapsel , N de borst , de wenkbrouwen , de wimpers of de geslachtsdelen. Het gebruik van Isyliss is uitsluitend voorbehouden aan de benen, het bikinilijntje, de armen en de oksels. ONDERHOUD • e kleine borstel tussen de schijven doorhalen na elke D epilering. • ij adviseren om de kop en de accessoires van het apparaat W regelmatig te desinfecteren met alcohol. € oor een maximale hygiëne is de epileerkop uitneembaar en V kan gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. € ls het nodig blijkt de schaal van het apparaat schoon te A maken, een in een zacht detergent gedrenkte doek gebruiken. ESPAÑOL ISYLISS PLUS Desde hace cerca de 30 años, BaByliss responde a las aspiraciones de las mujeres en materia de depilación. [. . . ] € ls het nodig blijkt de schaal van het apparaat schoon te A maken, een in een zacht detergent gedrenkte doek gebruiken. ESPAÑOL ISYLISS PLUS Desde hace cerca de 30 años, BaByliss responde a las aspiraciones de las mujeres en materia de depilación. velocidades - velocidad I para las zonas sensibles, velocidad 2 II para las piernas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS ISYLISS G496E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS ISYLISS G496E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag