Gebruiksaanwijzing BABYLISS G895

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS G895. Wij hopen dat dit BABYLISS G895 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS G895 te teleladen.


BABYLISS G895 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (752 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS G895

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze veiligheidsrichtlijnen aandachtig lezen vooraleer het apparaat te gebruiken !xclusief gepatenteerd systeem met 2 epileerkoppen met E tegengestelde draaibewegingen - dubbel zo effectief 2. 72 pincetjes - optimale werking op relatief korte haartjes (0 , 5 mm) 3. [. . . ] 72 pincetjes - optimale werking op relatief korte haartjes (0 , 5 mm) 3.  Zilveren deeltjes met antibacteriële werking op de pincettenhouder - voor optimale hygiëne 4.  cheerkop - om de kortere haartjes te laten verdwijnen of om S snel even de benen te scheren 6.  snelheden - snelheid I voor de gevoelige huidsdelen, 2 snelheid II voor de benen 8.  ccessoire voor de gevoelige huidsdelen - vermindert het A aantal epileerschijfjes voor de oksels en de bikinilijn 9. fneembare epileerkop - makkelijk schoon te maken A Afwasbaar met water 10. Beschermkapje, reinigingsborsteltje, opbergetui, adapter BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NI-MH-BATTERIJEN VAN DIT APPARAAT Om de grootst mogelijke autonomie van de batterijen te bereiken en in stand te houden, deze gedurende 16 uur opladen voor het eerste gebruik en ongeveer om de 3 maanden. De volle autonomie van het product wordt pas bereikt na 3 volledige laadcycli. ONDERHOUD •  orstel na gebruik de ruimte tussen de schijven van de B epileerkop schoon met het borsteltje. •  ij raden aan om de koppen en accessoires van het apparaat W regelmatig te desinfecteren. €  oor een optimale hygiëne zijn de verschillende epileerkoppen V van het apparaat afneembaar en makkelijk af te spoelen onder de kraan. €  oor het eventueel schoonmaken van de buitenkant van het V apparaat kunt u een doekje met een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Prima di utilizzare Beautyliss la prima volta, lasciarlo in carica per 16 ore. ESPAÑOL BEAUTYLISS Desde hace cerca de 30 años, BaByliss responde a las aspiraciones de las mujeres en materia de depilación. 2 velocidades - velocidad I para las zonas sensibles, velocidad II para las piernas.  ccesorio zonas sensibles - reduce el número de discos A depiladores para las axilas o las ingles. [. . . ] 2 velocidades - velocidad I para las zonas sensibles, velocidad II para las piernas.  ccesorio zonas sensibles - reduce el número de discos A depiladores para las axilas o las ingles. Depilación de las zonas sensibles: Para depilarse las zonas sensibles, le recomendamos que utilice el accesorio zonas sensibles sobre el cabezal de depilación. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS G895

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS G895 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag