Gebruiksaanwijzing BABYLISS E986E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS E986E. Wij hopen dat dit BABYLISS E986E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS E986E te teleladen.


BABYLISS E986E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1210 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS E986E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS TONDEUSE VOOR HAAR E986E Lees deze veiligheidsinstructies zorgvuldig door voordat u het apparaat gebruikt. [. . . ] Plaats de opzetkam altijd voordat u de tondeuse aanzet, en schakel de tondeuse uit voordat u de opzetkam verwisselt. €¢  laats eerst de opzetkam op de tanden van de tondeuse en P druk vervolgens achter op de opzetkam, tot u een klik hoort (Fig. €¢  m de opzetkam weer te verwijderen: haal eerst de O achterkant los en til vervolgens de kam op (Fig. NAUWKEURIG REGELWIELTJE Dankzij het regelwieltje met 5 standen is een professionele afwerking mogelijk en kunt u het haar perfect uitdunnen door langzaam de trimhoogte te veranderen, met of zonder opzetkam. €¢ Voor een langere trimhoogte draait u het wieltje naar rechts. €¢ Voor een kortere trimhoogte draait u het wieltje naar links. OPGELET: stel het regelwieltje in op de maximale trimhoogte (3, 0) voordat u de messen terugplaatst. ONDERHOUD Voor optimale prestaties moet het apparaat na ieder gebruik worden schoongemaakt: • Zet het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. [. . . ] Zet het apparaat na het reinigen van de messen aan en druppel een beetje olie op de messen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS E986E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS E986E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag