Gebruiksaanwijzing BABYLISS E823E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS E823E. Wij hopen dat dit BABYLISS E823E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS E823E te teleladen.


BABYLISS E823E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (626 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS E823E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schieben Sie die Scherführung nach oben, um die Scherlänge zu vergrößern. NEDERLANDS E823E Deze veiligheidsrichtlijnen aandachtig lezen vooraleer het apparaat te gebruiken ! [. . . ] De veiligheidsklep laten draaien, de stekker in het speciaal voorziene gat steken en stevig aandrukken en dan de klep opnieuw sluiten.  e tondeuse in de laadsokkel plaatsen (in OFF-stand) en D nagaan of het ladingsverklikkerlampje wel aan is.  en volledige oplading (16 uur )maakt het mogelijk de E tondeuse gedurende 30 minuten te gebruiken.  ooraleer de tondeuse voor het eerst te gebruiken deze V gedurende 16 uur opladen.  INSTALLEREN EN AFNEMEN VAN DE HULPSTUKKEN Nagaan of het apparaat wel is uitgeschakeld vooraleer de tondeuse- en accessoirekoppen te vervangen. Om een kop te plaatsen de onderzijde van het hulpstuk op het apparaat zetten en de volledige kop inklikken. Om een kop af te nemen de handgreep van het apparaat in de ene hand nemen en de kop afnemen met de andere hand door deze naar boven te duwen. gEBRUIK VAN DE TRIMGELEIDERS De uiterst praktische trimgeleider staat borg voor een gelijke trimhoogte. BELANGRIJK: De trimgeleider steeds aanbrengen VOORALEER de tondeuse aan te zetten en de tondeuse weer uitzetten om van trimgeleider te veranderen. De gekozen hoogte wordt weergegeven aan de achterzijde van het apparaat. [. . . ] Het is mogelijk vervangmesjes aan te schaffen als deze versleten of beschadigd zijn. Om man vill ta bort ett klipphuvud håller man fast apparaten med ena handen och drar ut klipphuvudet med andra handen genom att skjuta det uppåt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS E823E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS E823E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag