Gebruiksaanwijzing BABYLISS DUO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS DUO. Wij hopen dat dit BABYLISS DUO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS DUO te teleladen.


BABYLISS DUO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (992 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS DUO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] xtra opzetstuk voor de gevoelige zones, om de oksels en de bikinilijn E huidvriendelijk en nauwkeurig te kunnen epileren 5.  chakelaar 0-I-II: snelheid I voor de gevoelige huidsdelen, snelheid II voor S de benen 7. plaadbaar - LED verklikkerlampje (rood: bezig met opladen– groen: O volledig opgeladen) 8. [. . . ]  ampje om extra nauwkeurig te werken: maakt zelfs de dunste haartjes L zichtbaar, zodat niets over het hoofd gezien kan worden. Beschermkapje, reinigingsborsteltje, adapter, opbergetui BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NIMH-BATTERIJEN VAN DIT APPARAAT Voor een optimale werking dienen de batterijen, voor het eerste gebruik en daarna elke 3 maanden opnieuw, gedurende 16 uur opgeladen te worden. Na 3 keer volledig opladen zal het product pas zijn optimale functionaliteit bereikt hebben. Steek de stekker in het apparaat en sluit de adapter aan op het lichtnet.  et opladen zal in het vervolg nog slechts 120 minuten duren dankzij het H snellaadsysteem. Laad het apparaat nooit langer dan 24 uur achter elkaar op en gebruik alleen de meegeleverde oplader. GEBRUIK • WAARSCHUWING: Haal het snoer eerst uit het apparaat voordat u het apparaat onder water houdt. € U niet epileren op open wonden, snijwonden, brandwonden, wratten, schoonheidsvlekken, op een door de zon verbrande huid of op spataders. Niet gebruiken in geval van irritatie of ontstekingen van de huid, zoals psoriasis of eczeem op de benen. • Niet gebruiken voor het ontharen van het gelaat , het kapsel , de borst , de wenkbrouwen , de wimpers of de geslachtsdelen. Het gebruik van Duo 700 is uitsluitend voorbehouden aan de benen, het bikinilijntje, de armen en de oksels. ONDERHOUD • De kleine borstel tussen de schijven doorhalen na elke epilering. • Wij adviseren om de kop en de accessoires van het apparaat regelmatig te desinfecteren met alcohol. € Voor een maximale hygiëne is de epileerkop uitneembaar en kan gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. [. . . ] € Voor een maximale hygiëne is de epileerkop uitneembaar en kan gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. € Als het nodig blijkt de schaal van het apparaat schoon te maken, een in een zacht detergent gedrenkte doek gebruiken. Prima di utilizzare Duo 700 la prima volta, lasciarlo in carica per 16 ore. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS DUO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS DUO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag