Gebruiksaanwijzing BABYLISS 72 PINCES G885E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS 72 PINCES G885E. Wij hopen dat dit BABYLISS 72 PINCES G885E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS 72 PINCES G885E te teleladen.


BABYLISS 72 PINCES G885E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (689 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS 72 PINCES G885E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] xclusief gepatenteerd systeem met 2 epileerkoppen met E tegengestelde draaibewegingen - dubbel zo effectief 2. 2 pincetjes - optimale werking op relatief korte haartjes 7 (0 , 5 mm) 3. Zilveren deeltjes met antibacteriële werking op de pincettenhouder - voor optimale hygiëne 4. [. . . ] snelheden - snelheid I voor de gevoelige huidsdelen, 2 snelheid II voor de benen 6. ccessoire voor de gevoelige huidsdelen - vermindert het A aantal epileerschijfjes voor de oksels en de bikinilijn 7. fneembare epileerkop - makkelijk schoon te maken A Afwasbaar met water 8. Beschermkapje, reinigingsborsteltje, opbergetui, adapter BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE NI-MH-BATTERIJEN VAN DIT APPARAAT Om de grootst mogelijke autonomie van de batterijen te bereiken en in stand te houden, deze gedurende 16 uur opladen voor het eerste gebruik en ongeveer om de 3 maanden. De volle autonomie van het product wordt pas bereikt na 3 volledige laadcycli. teek de stekker in het apparaat en sluit de adaptor aan op S het lichtnet. GEBRUIK OP HET LICHTNET Sluit de Beautyliss aan op het lichtnet, wacht 1 minuut en zet hem dan aan (ON). • iet gebruiken voor het ontharen van het gelaat , het kapsel , N de borst , de wenkbrouwen , de wimpers of de geslachtsdelen. Het gebruik van Beautyliss is uitsluitend voorbehouden aan de benen, het bikinilijntje, de armen en de oksels. ONDERHOUD • e kleine borstel tussen de schijven doorhalen na elke D epilering. • ij adviseren om de kop en de accessoires van het apparaat W regelmatig te desinfecteren met alcohol. € oor een maximale hygiëne is de epileerkop uitneembaar en V kan gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. € ls het nodig blijkt de schaal van het apparaat schoon te A maken, een in een zacht detergent gedrenkte doek gebruiken. Prima di utilizzare Beautyliss la prima volta, lasciarlo in carica per 16 ore. [. . . ] Prima di utilizzare Beautyliss la prima volta, lasciarlo in carica per 16 ore. ESPAÑOL BEAUTYLISS Desde hace cerca de 30 años, BaByliss responde a las aspiraciones de las mujeres en materia de depilación. 2 velocidades - velocidad I para las zonas sensibles, velocidad II para las piernas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS 72 PINCES G885E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS 72 PINCES G885E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag