Gebruiksaanwijzing BABYLISS 6614DE PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BABYLISS 6614DE PRO. Wij hopen dat dit BABYLISS 6614DE PRO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BABYLISS 6614DE PRO te teleladen.


BABYLISS 6614DE PRO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1123 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BABYLISS 6614DE PRO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €  ultrafijne concentrator-opzetstukken 2 H 6 mm X L 70 mm H  6 mm X L 90 mm maken een heel precies drogen en in vorm brengen mogelijk. [. . . ] Beginnen met de onderste haarlokken en de volgende lokken oplichten met een knijper. De haardroger voorzien van het concentratoropzetstuk loodrecht op de borstel plaatsen en de gekozen haarlok afrollen van de haarwortel naar de haarpunten. Die Kaltluftposition fixiert die Formgebung für ein optimales Endresultat. De koudeluchtpositie fixeert het in vorm brengen bekomen voor een optimaal eindresultaat. [. . . ] Om de filter te verwijderen volstaat het van deze lichtjes rond te draaien en dan los te maken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BABYLISS 6614DE PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BABYLISS 6614DE PRO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag