Gebruiksaanwijzing ARIETE 1596

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARIETE 1596. Wij hopen dat dit ARIETE 1596 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARIETE 1596 te teleladen.


Mode d'emploi ARIETE 1596
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARIETE 1596

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ook als het apparaat niet in werking staat moet de stekker uit het stopcontact worden getrokken voordat de onderdelen worden verwijderd of gemonteerd of voordat het apparaat wordt gereinigd. Droog altijd goed de handen af voordat de schakelaars op het apparaat worden gebruikt of geregeld en voordat de stekker of de elektrische verbindingen worden aangeraakt. Om de stekker uit het stopcontact te halen, pak de stekker vast en trek hem uit het stopcontact. Nooit de stekker eruit trekken door aan het snoer te trekken. [. . . ] Garde voor het kneden (F): voor alle deegsoorten (deeg voor pizza, brood, kruimeldeeg, enz. Garde voor het mengen (D): voor mengsels voor zachte taarten. - Steek de stekker in een stopcontact en zet het apparaat aan door de knop (C) op de snelheid "1" te draaien. Verhoog vervolgens de snelheid naar wans of volgens hetgeen wordt aangegeven in de recepten. - Voor een homogeen resultaat, zet het apparaat uit, trek de stekker uit het stopcontact en hef de arm (A) op zoals vooraf beschreven. Met een speciale spatel breng alle etenswarendie aan de wanden van de kom (G) zetten in het midden. LET OP: Voordat het apparaat wordt gebruikt, controleer of alle accessoiers goed zijn geplaatst. Als het tijdens de werking nodig is om nog ingredienten toe te voegen in de kom (G) zet het apparaat uit door de knop (C) op "0" te zetten en giet de ingredienten in de kom. Ter voorkoming van ongelukken en schade aan het apparaat, houdt de handen en de keukengereedschappen altijd uit de buurt van de bewegende onderdelen. nUTTIGE RAADGEVINGEN - Het wordt aangeraden om eieren op kamertemperatuur op te kloppen om een beter resultaat te krijgen. - Voordat eiwit wordt opgeklopt, controleer of er geen vet of eigeel op de garde of in de kom aanwezig is. - Voor kruimeldeeg gebruik koude ingrediënten, tenzij anders aangegeven in het recept. - Als het apparaat geforseert blijkt te werken tijdens het gebruik, zet het uit, trek de stekker uit het Stopcontact en verminder de hoeveelheid die gekneed moet worden. - Het optimale deeg wordt verkregen door eerst de vloeibare ingtrediënten toe te voegen. - Verwijder alle accessoires die zijn gebruikt door de assemblagehandelingen die hiervoor zijn beschreven in omgekeerde volgorde uit te voeren. rEINIGEN EN ONDERHOUD - Voor het reinigen van de basis van het apparaat (H) gebruik een iets vochtige doek. ATTENTIE: Laat alle onderdelen goed opdrogen na het reinigen voordat ze weer gemonteerd worden. 600 ml lauw water 30 g vers gist of 14 g droog gist 2 lepeltjes suiker 1 lepeltje zout 30 g olie 450 g meel 00 450 g gemalen griesmeel van harde tarwe - Meng in een kom het gist met water en suiker. - Voeg zout en olie toe aan de vloeistof. - Kneed op de snelheid "1" met het haakje en voeg langzaam het meel toe. - Kneed door op de snelheid "1" tot aan 2 minuten vanaf het begin. - Ga naar de snelheid "2" en blijf nog 4 minuten kneden. [. . . ] bASISRECEPT VOOR SCHUIMGEBAK ­ 900 GR (8 EIWIT) 300 g eiwit (7/8 eiwit) 300 g basterdsuiker 300 g poedersuiker 1 mespuntje zout - Giet het eiwit op kamertemperatuur en het zout in een kom. - Klop het mengsel op tot sneeuw met de draadgarde op de snelheid "9" voor 5 minuten. - Ga verder op de snelheid "10" en voeg langzaam de basterdsuiker toe. - Blijf nog 5 minuten opkloppen nadat de laatste dosis is toegevoegt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARIETE 1596

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARIETE 1596 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag