Gebruiksaanwijzing ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE. Wij hopen dat dit ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE te teleladen.


ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (913 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hetwordtaangeradendeorigineleverpakkingtebewaren, aangeziengeengratisassistentiewordtverleend als het product defect raakt bij het versturen naar een erkendAssistentiecentrum doordat het niet goed is verpakt. [. . . ] Zo kunt u van een kopje koffie genieten met veel crème, met een intens aroma en volle smaak, zonder dat de koffie hard hoeft te worden aangedrukt, en waarbij iedere maling kan worden gebruikt, als deze maar niet te fijn is. De ARIETE koffiezetapparaten komen ook aan de wensen van cappuccinodrinkers tegemoet, want dankzij het MAXI CAPPUCCINO apparaat kunt u in enkele seconden een stevige dikke schuimlaag maken. De koffie is ook meteen klaar met de ARIETE machines want deze zijn uitgerust met een automatische inschakeling die het mogelijk maakt om meteen koffie te zetten, ook als de machine lange tijd iet is gebruikt of nadat het waterreservoir is gevuld. Een lekker kopje koffie toegewenst met Café Roma Deluxe Ariete!Net als bij de professionele koffiezetapparaten, mag de filterhouder niet worden verwijderd wanneer het hoofdschakelaar (6) is ingeschakeld; Draai, nadatkoffieisgezet, defilterhoudergeleidelijklosserdoorhemmetdewijzersvan deklokmeetedraaien. LET OP: alle schoonmaakhandelingen die hieronder staat beschreven moeten uitgevoerd worden terwijl de machine uitstaat. [. . . ] Alsdegaatjesverstoptzijn, moetenze het apparaat, of de koffie doorloopvandekoffieook wordenschoongemaaktmeteenborsteltje, loopt te langzaam door. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARIETE 1329 CAFE ROMA DE LUXE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag