Gebruiksaanwijzing APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012. Wij hopen dat dit APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012 te teleladen.


APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4755 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012 QUICK START GUIDE (2649 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hiermee kunt u het bureaublad aanpassen en andere instellingen voor uw Mac opgeven. Om snel naar al uw bestanden en mappen te gaan, klikt u op het Finder-symbool. [. . . ] U kunt ook bellen met Nederland: +31 (0)900 7777 703; België (Vlaams): +32 (0)70 700 772. www. apple. com/support/country Hallo. FaceTime HD-camera Secundair klikken (rechts klikken) Klik met twee vingers om contextuele menu’s te openen. Als ‘Tikken om te klikken’ ingeschakeld is, tikt u met twee vingers op een willekeurige plek. Scrollen met twee vingers Veeg met twee vingers over het trackpad om in een willekeurige richting te scrollen: omhoog, omlaag of opzij. Schakelen tussen schermvullende programma’s Veeg met drie vingers om te schakelen tussen schermvullende programma’s. Mission Control weergeven Veeg omhoog met drie vingers om alle geopende vensters op de Mac weer te geven. Snel aan de slag MagSafe 2connector Multi-Touchtrackpad Vegen om te navigeren Veeg met twee vingers om bijvoorbeeld door webpagina’s en documenten te bladeren. Slim zoomen Tik met twee vingers dubbel op het trackpad om een webpagina snel te vergroten. Launchpad weergeven Knijp met vier vingers om al uw programma’s in Launchpad weer te geven. Meer informatie Kies ‘Systeemvoorkeuren’ uit het Apple-menu en klik op ‘Trackpad’ voor meer informatie over bewegingen. Finder Dock Systeemvoorkeuren Niet alle voorzieningen zijn overal beschikbaar. N034-6355-A Launchpad In Launchpad vindt u alle programma’s op de Mac. De geopende vensters worden vervangen door een schermvullende weergave van al uw programma’s. U kunt programma’s op elke gewenste manier rangschikken, ze groeperen in mappen of ze van uw Mac verwijderen. Wanneer u een programma downloadt uit de Mac App Store, verschijnt dit automatisch in Launchpad. Mission Control Mission Control laat in één oogopslag alle programma’s zien die actief zijn op uw Mac. Als u op het Mission Control-symbool in het Dock klikt, wordt uitgezoomd naar een weergave van alle geopende vensters in elk programma, alle schermvullende programma’s en het Dashboard, waar de widgets (miniprogramma’s) zich bevinden. Hier kunt u alles bekijken en onderdelen openen door erop te klikken. Safari-webbrowser U tikt in het Dock op het symbool en vervolgens kunt u met behulp van Multi-Touch-bewegingen snel en soepel surfen op het internet. Met twee vingers op het trackpad scrolt u omhoog of omlaag in een pagina. Om een pagina vooruit of terug te gaan, veegt u met twee vingers naar links of rechts. Pagina’s vergroten doet u door met twee vingers dubbel te tikken. Als u nogmaals dubbel tikt, wordt de oorspronkelijke grootte van de pagina weer hersteld. [. . . ] Bovendien bevat het programma alle bewerkingsfuncties, thema’s en speciale effecten die u nodig hebt om er snel iets moois van te maken. Met een paar klikken maakt u een geweldige film of zelfs een trailer in Hollywood-stijl. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding APPLE MACBOOK PRO 13 INCH 2012 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag