Gebruiksaanwijzing APPLE FINAL CUT PRO X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing APPLE FINAL CUT PRO X. Wij hopen dat dit APPLE FINAL CUT PRO X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing APPLE FINAL CUT PRO X te teleladen.


APPLE FINAL CUT PRO X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (55195 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   APPLE FINAL CUT PRO X LOGIC EFFECTS REFERENCE (2398 ko)
   APPLE FINAL CUT PRO X (61033 ko)
   APPLE FINAL CUT PRO X LOGIC EFFETS REFERENCE (6600 ko)
   APPLE FINAL CUT PRO X LOGIC EFFECTS REFERENCE (2424 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding APPLE FINAL CUT PRO X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sie können die Kamera-Archive einzeln auswählen, um die verschiedenen Symbole zu sehen. [. . . ] €• •• 4 Bewegen Sie die Tondatei(en) in die Timeline. Verwenden Sie die Audiopegel, um die Audiopegel anzuzeigen oder zu korrigieren. Die ausgewählten Übergänge werden entfernt und die betroffenen Schnittmarken in einfache Schnitte umgewandelt. Wählen Sie beispielsweise die Option „Transformieren“ aus (oder drücken Sie die Tastenkombination „Umschalt-T“). 4 Bewegen Sie die Abspielposition in der Timeline in die Mitte des Clips. 2 Bewegen Sie die Fade-Hebel an die Position im Clip, an der die Einblendung einsetzen bzw. [. . . ] Die Belichtung beeinflusst die Gesamthelligkeit des Bilds sowie den wahrgenommenen Kontrast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING APPLE FINAL CUT PRO X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding APPLE FINAL CUT PRO X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag