Gebruiksaanwijzing AEG VX7-2-PARK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

U kunt de telesccopische buis van de AEG VX7-2-PARK stofzuiger niet verwijderen om te controleren of deze verstopt is. Door de handleiding van de AEG VX7-2-PARK stofzuiger te bestuderen, kunt u leren hoe u de batterij kunt verwijderen en vervangen. Wanneer u op de aan/uit-knop drukt, keert de knop niet terug naar zijn oorspornkelijke positie en blijft hij ingedrukt. U wilt weten of u water kunt opzuigen met uw stofzuiger. Het lipje om de stofzuiger te openen is gebroken en u weet niet hoe u de kap moet openen en de zak moet vervangen. U weet niet welke zakken u kunt gebruiken met uw stofzuiger.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG VX7-2-PARK. Wij hopen dat dit AEG VX7-2-PARK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG VX7-2-PARK te teleladen.


Mode d'emploi AEG VX7-2-PARK

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG VX7-2-PARK (3020 ko)
   AEG VX7-2-PARK (3020 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG VX7-2-PARK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG VX7-2-PARK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag