Gebruiksaanwijzing AEG VX7-2-DOG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Uw stofzuiger met zak AEG VX7-2-DOG schakelt uit na enkele minuten gebruik. Het batteirjlampje is groen. Raadpleeg de handleiding van de AEG VX7-2-DOG stofzuiger als u moeite heeft om de veer van de kap goed terug te plaatsen na het vervangen van de zak. U ruikt een brandgeur wanneer u uw stofzuiger gebruikt. Er brandt geen rood lampje en de stofzak is vervangen. U heeft de staat van de filters gecontroleerd en ze zijn in goede staat. De stofzuuigerkap sluit niet en het apparaat start niet. U kunt de stofzuiger niet openen om de zak te vervangen. De kap zit vast. U wilt weten hoe u deze kunt ontgrendelen zonder het apparaat te beschadigen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG VX7-2-DOG. Wij hopen dat dit AEG VX7-2-DOG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG VX7-2-DOG te teleladen.


Mode d'emploi AEG VX7-2-DOG

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG VX7-2-DOG (3020 ko)
   AEG VX7-2-DOG (3020 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG VX7-2-DOG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG VX7-2-DOG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag