Gebruiksaanwijzing AEG VX6-2-PARK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

U wilt de borstel van uw stofzuiger met zak AEG VX6-2-PARK vervangen, maar u kunt de slang niet verwiijderen. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat als u de zuigkracht van uw stofzuiger met zak AEG VX6-2-PARK niet kunt verhogen. Het opladalampje blijft rood branden, zelfs na enkele uren opladen. U denkt dat de basis of de batterij van uw stofzuiger met zak moet worden vervangen. De stofzuiger werkt en stopt plotseling. U ruikt een brandgeur. De zuigkracht is goed, behalve wanneer u de borstel plaatst.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG VX6-2-PARK. Wij hopen dat dit AEG VX6-2-PARK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG VX6-2-PARK te teleladen.


Mode d'emploi AEG VX6-2-PARK

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG VX6-2-PARK (1748 ko)
   AEG VX6-2-PARK (1748 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG VX6-2-PARK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG VX6-2-PARK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag