Gebruiksaanwijzing AEG VX6-2-ECO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

De telesccopische handgreep van uw stofzuiger met zak AEG VX6-2-ECO blokkeert niet meer en de knop om druk uit te oefenen werkt niet meer. Het onderdeel dat het wiel aan de as van de stofzuiger bevestigt, is gebroken. Het is dus onmogelijk om het wiel aan de stofzuiger te bevestigen. Het apparaat werkt verder correct. De handleiding van uw stofzuiger met zak AEG VX6-2-ECO kan van pas komen als het apparaat niet oplaadt. Het lampje blijft rood branden, zelfs na een nacht op de oplaadbasis te hebben gestaan. U ondervindt moeilijkheden bij het vervangen van de stofuzigerzak.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG VX6-2-ECO. Wij hopen dat dit AEG VX6-2-ECO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG VX6-2-ECO te teleladen.


Mode d'emploi AEG VX6-2-ECO

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG VX6-2-ECO (1748 ko)
   AEG VX6-2-ECO (1748 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG VX6-2-ECO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG VX6-2-ECO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag