Gebruiksaanwijzing AEG RKE532F2DW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG RKE532F2DW. Wij hopen dat dit AEG RKE532F2DW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG RKE532F2DW te teleladen.


AEG RKE532F2DW : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (264 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG RKE532F2DW

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gelijkmatig gekoeld De DynamicAir-technologie houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. [. . . ] Houdt levensmiddelen vers. Ruim voldoende in één keer bewaren. De grote opslagruimte in de koelkast is ideaal voor het hele gezin, met een overvloed aan plaats tussen de rekken. De groentelade, koel- en vriesbakken kunnen allemaal worden losgemaakt. Voor optimaal en praktisch bewaren. · Netto inhoud koelruimte: 314 liter · Elektronische controle met led-indicatie · Geluidsniveau: slechts 39 dB · Automatische ontdooiing koelruimte · DynamicAir-technologie · Visueel alarm signaal voor open deur · Led-interieurverlichting · Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen · Deurscharnier: rechts & omkeerbaar · Stevige legplateaus van veiligheidsglas · Legplateaus koelruimte: 4, veiligheidsglas · Groentelade: 1 · Speciaal rek om flessen te koelen · Stelpoten: verstelbare voetjes aan de voorzijde, rollers aan de achterzijde · Dynamische koeling voor gelijkmatige temperatuurverdeling · Eierrekje: 1 voor 6 stuks · Kleur: wit · Interieurverlichting koelkast: intern LED Beheer functies en temperatuur met de elektronische regeling De elektronische regeling biedt de mogelijkheid om de temperatuur en andere bewaarfuncties nauwkeurig aan te passen. Deze efficiënte koelkast geeft u ook direct informatie over uw aanpassingen via het digitale bedieningspaneel. Robuuster, stabieler. Met veiligheidsglas Voor een optimale stabiliteit en robuustheid in het dagelijkse gebruik zijn alle legborden gemaakt van veiligheidsglas ­ het beste materiaal om een perfecte betrouwbaarheid te garanderen. LED-lampen verlichten elke hoek De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een discreet, zacht licht dat gelijkmatig over de hele ruimte schijnt. [. . . ] Bovendien zijn LED-lampen kleiner en energiezuiniger dan standaardlampen - een duurzamere oplossing. Technische specificaties Afmetingen hxbxd (mm) Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) Jaarlijks energieverbruik (kWh) (EU2017/1369) Netto inhoud koelgedeelte (liter) (EU2017/1369) Steraanduiding vriesruimte Netto inhoud vriesgedeelte (liter) (EU2017/1369) Klimaatklasse (EU2017/1369) Akoestische geluidsemissieklasse (EU 2017/1369) Geluidsniveau dB(A) (EU2017/1369) Installatie Netto inhoud koelgedeelte (liter) (EU2017/1369) Inbouwmaten hxbxd (mm) Diepte met open deur (mm) Kleur Aansluitwaarde (W) Netspanning (V) Ampère Lengte aansluitsnoer (m) Productnummer 1550x595x635 F 141 316 geen 316 SN-N-ST-T C 39 Vrijstaand 316 n. v. t. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG RKE532F2DW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG RKE532F2DW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag