Gebruiksaanwijzing AEG LX7-2-ANIM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

De stofzuiger met zak AEG LX7-2-ANIM werkt minder goed. De zuigkracht is minder krachtig. Een rode indicator gaat branden zodra u op de aan/uit-knop drukt. Het apparaat lijkt leeg te zijn, terwijl u het enkele uren hebt opgeladen. Raadpleeg de handleiding van de stofzuiger met zak AEG LX7-2-ANIM als u wilt weten hoe u de batterij kunt verwijderen en het onderdeeelnummer kunt vinden om het te kunnen bestellen. Bij gebruik van uw stofzuiger met zak gaat de knop op het handvat van het apparaat rood branden. De vermognesregelaar van uw stofzuiger met zak werkt niet meer.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG LX7-2-ANIM. Wij hopen dat dit AEG LX7-2-ANIM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG LX7-2-ANIM te teleladen.


Mode d'emploi AEG LX7-2-ANIM

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG LX7-2-ANIM (2593 ko)
   AEG LX7-2-ANIM (2593 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG LX7-2-ANIM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG LX7-2-ANIM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag