Gebruiksaanwijzing AEG LX5-2-4DB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Het batteirjlampje van uw AEG LX5-2-4DB stofzuiger knippert bij het opstarten en gaat na enkele seconden uit. Toch heeft het apparaat enkele uren op het oplaadstation gestaan. Raadpleeg de handleiding van de AEG LX5-2-4DB stofzuiger als, wanneer u de knop draait om de zuigkracht te selecteren, er niets gebeurt en de zuigkracht op het laagste niveau blijft. Tijdens het stofzuigen heeft u rook en een brandgeur waargenomen. U heeft de staat van de filters geconttroleerd.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG LX5-2-4DB. Wij hopen dat dit AEG LX5-2-4DB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG LX5-2-4DB te teleladen.


Mode d'emploi AEG LX5-2-4DB

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG LX5-2-4DB (3244 ko)
   AEG LX5-2-4DB (3244 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG LX5-2-4DB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG LX5-2-4DB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag