Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO (997 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE B3140-1 Pyrolytische elektrische inbouwoven Gebruiksaanwijzing Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door. Let vooral op hoofdstuk "Veiligheid" op de eerste pagina's. Bewaar deze gebruiksaanwijzing zodat u nog eens iets kunt nalezen. Geef het boekje door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. 1 3 2 In de tekst worden de volgende symbolen gebruikt: Aanwijzingen m. b. t. [. . . ] · Vochtige gebaksoorten (pizza's, vruchtengebak enz. ) moeten op één niveau bereid worden. · Wanneer het gebak niet overal even hoog is, kan het in het begin van de bakprocedure ongelijkmatig bruin worden. De kleurverschillen worden in de loop van de baktijd minder. Bij lange baktijden kunt u de oven ongeveer 10 minuten voor het einde van de baktijd uitzetten, om de restwarmte optimaal te benutten. Tenzij anders aangegeven, gaan de tabellen ervan uit dat de gerechten in een koude oven geplaatst worden. 2 25 Baktabel Soort gebak Hetelucht ¤ Boven-/ onderwarmte ¡ Tijd voor TemperaTempera- beide GebruiksGebruikstuur tuur functies niveau niveau ºC ºC uren: min. Gebak in vormen Tulband of marmercake Zandgebak/cake Biscuitgebak Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Afgedekte appeltaart Hartige taart (bv. Quiche Lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Krans van gistdeeg Kerststol Brood (roggebrood) eerst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dan Roomsoes/tompoes2) Biscuitrol Droog kruimelgebak3 3 3 160-170 160-1701) 180-2001 140-160 160-1701 150-1701 150-160 3 3 170-190 160-1801 2501 160-180 190-210 180-2001 170-190 0:300:40 0:401:00 0:20 0:301:00 0:250:40 0:100:20 0:200:40 1 1 1 3 3 1 1 1 150-170 140-160 140-160 170-180 150-170 150-170 160-180 140 -160 1 1 2 2 2 1 1 1 160-180 150-170 160-180 190-2101 170-190 170-190 190-210 170-190 0:501:10 1:101:30 0:250:40 0:100:25 0:200:25 0:501:00 0:301:10 1:001:30 1 2 3 3 3 3 3 3 26 Soort gebak Hetelucht ¤ Boven-/ onderwarmte ¡ Tijd voor TemperaTempera- beide GebruiksGebruikstuur tuur functies niveau niveau ºC ºC uren: min. Boter-/suikerkoek Vruchtengebak (op gistdeeg/roerdeeg) Vruchtengebak op zandtaartdeeg2 Koekjes met teer beleg (bv. kwark, room enz. ) Pizza (met veel beleg)2 Pizza (dun) Turks rond brood Klein gebak Koekjes van zandtaartdeeg3) Spritsen3 Koekjes van roerdeeg3 Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes 3 3 3 3 3 3 3 3 150-160 140-150 150-160 80-100 100-120 150-160 170-1801 170-1901 3 3 3 3 3 3 3 3 170-1901 160-180 170-190 100-120 120-140 170-190 190-2101 180-2201 0:060:20 0:100:40 0:150:20 2:002:30 0:300:60 0:200:40 0:200:30 0:200:35 3 3 3 1 160-1701 140-160 150- 170 180-200 3 3 3 3 1 1 1 190-2101 170-190 170-190 170-190 190-2101 230-3001 275-3001 0:150:30 0:250:50 0:401:20 0:401:20 0:301:00 0:100:25 0:080:15 27 1) De oven voorverwarmen 2) Combi-/braadslede of braadslede gebruiken 3) Bakken op 2 niveaus is mogelijk De vetgedrukte aanwijzingen geven aan wat de meest geschikte ovenfunctie of temperatuur is. Tips voor het bakken Bakresultaat Het gebak is aan de onderkant te licht Het gebak zakt in elkaar (wordt klef, sponzig, waterstrepen) Mogelijke oorzaak Verkeerde inzethoogte Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Oplossing Gebak lager inzetten Baktemperatuur wat lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet door een hogere baktemperatuur worden verkort Gebruik de volgende keer minder vloeistof. Let op de kneedtijden, vooral bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur volgende keer wat hoger instellen Baktijd verkorten Baktemperatuur wat lager instellen en baktijd verlengen Deeg gelijkmatig op de bakplaat verdelen Baktemperatuur volgende keer wat hoger instellen Te veel vloeistof in het deeg Het gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Het gebak wordt ongelijkmatig bruin Te hoge baktemperatuur en te korte baktijd Het deeg is ongelijkmatig verdeeld Te lange baktijd Te lage temperatuur 28 Tabel ovenschotels en gratineren Boven- en onderwarmte ¡ Inzetniveau van onderen pastaschotel lasagne gegratineerde groente* gegratineerd stokbrood* zoete ovenschotel visschotel gevulde groente 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 200-220 200-220 180-200 180-200 180-200 Infratherm-braden » Inzetniveau van onderen 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 Tijd uren: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 * oven voorverwarmen De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan. Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Inzetniveau van onderen 3 Ovenfunctie boven- en onderwarmte ¡ infrathermbraden » boven- en onderwarmte ¡ boven- en onderwarmte ¡ Temperatuur Tijd diepvries-pizza patates frites* (300-600 g) baguettes volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant 200-220 °C 15-25 min. 3 3 volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant vruchtengebak 3 * opmerking: patates frites tussendoor 2-3 x omkeren. 29 Braden Gebruik voor het braden de ovenfunctie infratherm-braden » of boven-/onderwarmte ¡. Servies · Voor het braden is elk soort hittebestendig servies geschikt. (Volg de aanwijzingen van de fabrikant op!) · Bij servies met kunststof handvatten moet men erop letten dat deze hittebestendig zijn. (Volg de aanwijzingen van de fabrikant op!) · Grote stukken vlees kunt u direct in de universele plaat of op het rooster met daaronder de universele plaat braden (bijv. kalkoen, gans, 3-4 kippen, 3-4 varkensschenkels). · Wij bevelen aan om alle magere vleessoorten in de braadpan met deksel te braden (bijv. kalfsvlees, gemarineerd vlees, runder smoorvlees, diepgevroren vlees). Op deze manier blijft het vlees sappiger. · Alle vleessoorten die een knapperig korstje moeten krijgen, kunnen in de braadpan zonder deksel worden bereid (bijv. varkensvlees, gehakt, lamsvlees, schapenvlees, eend, 1-2 varkensschenkels, 1-2 kippen, klein gevogelte, rosbief, ossenhaas, wild). Tip: Wanneer u in een pan braadt, wordt de oven minder vies!Inzetniveaus · De inzetniveaus kunt u met behulp van de volgende tabel bepalen. 3 3 3 2 30 Aanwijzingen bij de braadtabel In de tabel treft u aanwijzingen aan voor de ovenfunctie, de temperatuurinstelling, de braadtijd en het inzetniveau voor diverse vleessoorten. [. . . ] Ovenverlichting vervangen. De ovenverlichting valt De ovenverlichting is uit. defect. 1 3 Wanneer u de storing met de hierboven gegeven aanwijzingen niet kunt verhelpen, neem dan contact op met uw vakhandelaar of met de klantenservice. Waarschuwing: Door onvakkundig uitgevoerde reparaties kunnen grote gevaren voor de gebruiker ontstaan. Bij foutieve bediening wordt het bezoek van de technicus van de klantenservice of de vakhandelaar in rekening gebracht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX CB3140-1-MEURO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag