JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9831-4-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B9831-4-M handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9831-4-M te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Tabellen, tips en recepten Inbouwoven
Inhoud
Toepassingen, tabellen en tips . Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten . PIZZA (voor een bakblik of 2 ronde bakvormen). 3 3 5 9 10 11 13 14 14 15 15 16 16 18 18 18 19 20 21 22 23 24 25 26 26 27 28 29 30 31 32 32 33 33 33 33 35
Vleesprogramma's . [. . . ] Meng magere kwark, eigeel, suiker, citroensap, crème fraîche en puddingpoeder in een kom. Tot slot het stijfgeslagen eiwit en de rozijnen voorzichtig met de kwarkmassa mengen. Het geheel in de springvorm doen en in de oven plaatsen.
21
FRUITGEBAK
Voor het deeg: 200 g boter 200 g suiker 1 zakje vanillesuiker snufje zout 3 eieren 300 g bloem ½ zakje bakpoeder 125 g krenten 125 g rozijnen 60 g gehakte amandelen 60 g sucade of gekonfijte sinaasappelschil 60 g geconfijte kersen, gehakt 70 g hele, gepelde amandelen Donkere springvorm, diameter 24 cm Margarine voor het invetten Paneermeel voor het bestrooien van de bakvorm Boter, suiker, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en roeren tot een schuimige massa ontstaat. Vervolgens de eieren een voor een toevoegen en nogmaals roeren tot het een schuimige massa is geworden. Het met de bloem gemengde bakpoeder aan de schuimmassa toevoegen en het geheel mengen. De vruchten en gehakte amandelen ook door het mengsel roeren. Het deeg in de voorbereide vorm doen en het daarbij aan de rand iets hoger trekken dan in het midden. De rand en het midden van de taart met de hele, gepelde amandelen decoreren. De taart in de oven plaatsen.
22
KRUIMELDEEG
Voor het deeg: 375 g bloem 20 g gist 150 ml lauwwarme melk 60 g suiker snufje zout 2 eidooiers 75 g zachte boter Kruimelmassa: 200 g suiker 200 g boter 1 theelepel kaneel 350 g bloem 50 g gemalen nootjes 30 g vloeibare boter Bloem in een mengkom zeven, in het midden een kuiltje maken. Gist in kleine stukjes verdelen, in het kuiltje leggen en met de melk en wat bloem van de rand meeroeren, met bloem bestrooien, op een warme plaats zo lang laten rijzen totdat de op het eerste deeg gestrooide bloem scheurtjes vertoont. Voeg suiker, eigeel, boter en zout vanaf de rand aan het meel toe. Kneed alle ingrediënten tot een samenhangend gistdeeg. Het deeg op een warme plaats laten rijzen, tot dit dubbel zo groot is. Daarna het deeg uitrollen en op een ingevette bakplaat leggen en nogmaals laten rijzen. Boter, suiker en kaneel in een mengkom doen en met elkaar mengen. Bloem en noten toevoegen en het geheel kneden totdat een kruimelige massa ontstaat. Het gerezen deeg met boter bestrijken en de kruimelmassa gelijkmatig over het deeg verdelen.
23
BLADERDEEG
Voor het deeg: 500 g bloem 20 g gist 200 ml lauwwarme melk 40 g suiker zout 5 eidooiers 200 g zachte boter Voor de vulling: 180 g gehakte walnoten 20 g paneermeel 1 theelepel gemalen gember 50 ml melk 60 g honing 30 g vloeibare boter 20 ml rum 1 eidooier wat melk 50 g geschaafde amandelen Bloem in een mengkom zeven, in het midden een kuiltje maken. Gist in kleine stukjes verdelen, in het kuiltje leggen, met de melk en een beetje suiker en bloem van de rand meeroeren, met bloem bestrooien, op een warme plaats zo lang laten rijzen totdat de op het eerste deeg gestrooide bloem scheurtjes vertoont. Resterende suiker op de rand van de bloem leggen. Kneed alle ingrediënten tot een soepel gistdeeg. Het deeg op een warme plaats laten rijzen, tot dit dubbel zo groot is. Voor de vulling alle ingrediënten met elkaar mengen. [. . . ] De visfilets aansluitend in de beboterde vuurvaste schaal leggen. Geraspte kaas, gehakte peterselie, dragon, paneermeel en room met elkaar mengen. Het mengsel direct over de visfilets verdelen en boterstukjes op het mengsel leggen.
32
OVERIGEN KANT EN KLAAR DEEG
Voor het bakken van voorgebakken taarten en bakproducten. Houd u aan de aanwijzingen van de fabrikant. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B9831-4-M
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B9831-4-M zal dan beginnen.