Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B5741-4-A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B5741-4-A. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B5741-4-A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B5741-4-A te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX B5741-4-A
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B5741-4-A (733 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B5741-4-A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE B5741-4 Elektrische inbouwoven Gebruiksaanwijzing Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en bewaar de gebruiksaanwijzing zodat deze later kan worden geraadpleegd. Geef deze gebruiksaanwijzing door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. 1 3 2 De volgende symbolen worden in de tekst gebruikt: Veiligheidsvoorschriften Waarschuwing!Aanwijzingen ten behoeve van uw persoonlijke veiligheid. Aanwijzingen om beschadiging van het apparaat te voorkomen. [. . . ] De veiligheidsuitschakeling wordt opgeheven als de klokfunctie Duur of Einde ingesteld is. *Niet bij ovenfunctie Infratherm. 3 27 Toepassingen, tabellen en tips Bakken Ovenfunctie: Super-hetelucht of Boven- en onderwarmte Bakvormen · Voor Boven- en onderwarmte zijn vormen van donker metaal en gecoate vormen geschikt. · Voor Super-hetelucht zijn ook vormen van licht metaal geschikt. Inbrengsleuven · Bakken met Boven- en onderwarmte is altijd slechts op één niveau mogelijk. · Met Super-hetelucht kunt u op maximaal 3 bakplaten tegelijk bakken: 1 bakplaat: bijvoorbeeld inzetniveau 3 1 bakvorm: bijvoorbeeld inzetniveau 1 2 bakplaten: bijvoorbeeld inzetniveau 1 en 3 3 bakplaten: inzetniveau 1, 3 en 5 28 Algemene aanwijzingen · Bakblik met de schuine kant naar voren plaatsen!· U kunt met Boven- en onderwarmte of Super-hetelucht ook twee vormen tegelijk naast elkaar op het rooster bakken. Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen vindt u een keuze aan gerechten met de bijbehorende temperatuurvoorschriften, tijden en inzetniveaus. · De temperaturen en baktijden zijn richtwaarden. De waarden zijn namelijk afhankelijk van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Wij adviseren om de eerste keer de laagste temperatuurwaarde in te stellen en pas indien gewenst, bijv. als een sterkere bruining is gewenst of als de baktijd te lang duurt, een hogere temperatuur te kiezen. · Als u geen concrete aanwijzingen kunt vinden voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een soortgelijk gebak. · Bij het op meerdere niveaus bakken van gebak op bakplaten of in vormen kan de baktijd 10-15 minuten langer zijn. · Bereid vochtig gebak, zoals bijvoorbeeld pizza's en vruchtengebak, op één niveau. · Als het gebak niet overal even hoog is, wordt het gebak in het begin van het bakproces niet overal even bruin. Verander in dit geval de temperatuurinstelling niet. In de loop van het bakproces wordt het gebak overal even bruin. Bij langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om de nawarmte te gebruiken. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 29 Baktabel Bakken op één inzetniveau Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuittaart Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Gistbroodje/-krans Kerststol Brood (roggebrood) -eerst -dan Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimelgebak droog Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Super-hetelucht 3 3 2 170-190 160-1801) 0:30-0:40 0:40-1:00 Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht 1 1 1 2 3 3 1 1 150-160 140-160 140 160 170-1801) 150-170 170-190 160 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 1:10-1:30 Ovenfunctie Inzetniveau Tempe-ratuur °C Tijd uur: min. Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte 1 180 1:10-1:30 1 1 160-180 170-190 0:30-1:10 1:00-1:30 2301) 160-180 160-1701) 180-2001) 150-160 0:25 0:30-1:00 0:15-0:30 0:10-0:20 0:20-0:40 3 3 3 30 Soort gebak Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)2) Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)2) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbaar beleg (bijv. kwark, room, honing) Pizza (met veel beleg)2) Pizza (dun) Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes Broodjes Kleine cakejes (20stuks/ blik) Kleine cakejes (20stuks/ blik) 1) Oven voorverwarmen Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Inzetniveau 3 3 3 3 3 Tempe-ratuur °C 190-2101) 150 170 160-170 160-1801) Tijd uur: min. 0:15-0:30 0:35-0:50 0:35-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 1 1 1 1 180-2001) 200-220 1) 0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 0:35-0:50 200-220 180-200 Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Super-hetelucht Boven- en onderwarmte Super-hetelucht Boven- en onderwarmte 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 150-160 140 160 1) 0:06-0:20 0:20-0:30 0:20-0:30 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:35 0:20-0:30 0:20-0:30 150-160 80-100 100-120 150-160 170-1801) 160 180 1) 1) 1401) 1701) 31 2) Opvangplaat of braadslede gebruiken Bakken op meerdere niveaus Superhetelucht Soort gebak Superhetelucht Temperatuur ºC Niveau van onderen 2 niveaus 3 niveaus Tijd uur: min. Gebak op de bakplaat Roomsoezen/tompoezen Droog kruimelgebak Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/4 1/4 1/3/5 1/3/5 --------------150-160 140 160-170 80-100 100-120 160-170 170-180 160 1401) 1) 1/4 1/3 ----- 160-1801)) 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 0:30-0:45 0:25-0:40 32 Baktips Bakresultaat De onderkant van het gebak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Mogelijke oorzaak Verkeerde inschuifhoogte Oplossing Gebak lager inschuiven Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijk- Te hoge baktemperatuur en te Baktemperatuur lager instelmatig bruin korte baktijd len en baktijd verlengen Het deeg is ongelijkmatig ver- Het deeg gelijkmatig over de deeld bakplaat verdelen Vetfilter is geplaatst Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd Vetfilter is geplaatst Vetfilter verwijderen Baktemperatuur iets hoger instellen Vetfilter verwijderen 33 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Gerecht Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm 1) Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. [. . . ] Licht de ovendeur uit de oven en leg de deur met de handgreep naar beneden op een zachte, vlakke ondergrond. Pak de bovenste glasplaat bij de onderste rand vast en schuif de glasplaat in de richting van de handgreep van de oven. Schuif de glasplaat door totdat deze onder vrij ligt (á). Venster aan de onderkant iets optillen en uittrekken (à). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B5741-4-A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B5741-4-A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag