Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZM266GX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZM266GX. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZM266GX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZM266GX te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZM266GX
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZM266GX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] MIKROWELLENGERÄT FOUR À MICRO-ONDES MAGNETRONOVEN ZM266G ANWEISUNGSBUCH NOTICE D'INSTRUCTION GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Belangrijke aanwijzingen m. b. t. . 114 Vóór het in gebruik nemen . . 124 Grilleren en gecombineerd gebruik (magnetron + grill) . . 128 - 129 Tabellen automatische programma's . [. . . ] Na het bereiden 5-10 minuten laten staan. OVENSCHOTELS (A1-2) aardappel-courgetteschotel ingrediënten 0, 5 kg 200 g 115 g 75 g 1 1/2 1, 0 kg 400 g 230 g 150 g 2 1 75 g 20 g 40 g 10 g Bereiding 1. Ovenschaal invetten en om en om laagjes aardappel en courgette in de schaal leggen. Eieren en crème fraiche met elkaar 600 g gekookte aardappelen (in plakjes) vermengen, zout, peper en knoflook 345 g courgette (in dunne plakjes) toevoegen en over de groente gieten. Op het lage rek zetten en koken met zout, peper AUTOMATISCH KOOKPROGRAMMA + 120 g geraspte Goudse kaas GRILL 1 (A1-2). Na het bereiden 5-10 minuten laten staan. 134 TABELLEN TABEL: DRANKEN EN GERECHTEN VERWARMEN drank/gerecht koffie, melk, water, hoeveelheid instelling vermogens- tijd (g/ml) stand (min. ) 150 150 150 900 1000 500 200 200 200 200 500 200 500 200 200 180 150 190 50 100 10 10 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 450 450 W W W W W W ca. 1 ca. 1 ca. 2 8-10 9-11 4-6 tips niet afdekken niet afdekken niet afdekken, aan de kook brengen niet afdekken, aan de kook brengen afdekken, aan de kook brengen saus met water besprenkelen, afdekken, tussendoor omroeren afdekken, na het verwarmen omroeren afdekken, na het verwarmen omroeren afdekken, na het verwarmen omroeren evt. wat water toevoegen, afdekken, na de helft van de tijd omroeren met wat water besprenkelen, afdekken, tussendoor omroeren met wat saus besprenkelen, afdekken afdekken vel enkele malen inprikken op een rooster leggen deksel verwijderen, na het verwarmen goed omroeren en temperatuur controleren tussendoor omroeren in water weken, goed uitdrukken en in een soepkom doen; tussendoor omroeren met suiker en 250 ml vloeistof vermengen, afdekken, tussendoor en na het verwarmen goed omroeren 1 kopje 1 kopje* 1 kopje 6 kopjes 1 kom maaltijd op bord (groente, vlees, bijgerecht) éénpansgerecht soep, helder soep, gebonden groente bijgerechten vlees, 1 plak1* visfilet * worstjes, 2 stuks gebak, 1 stuk babyvoeding, 1 potje margarine of boter smelten* chocolade smelten 6 blaadjes gelatine oplossen taartglazuur voor 1/4 l vloeistof W 11/2 -2 W 1-11/2 W 11/2-21/2 W 2-3 W 3-5 W 2-3 W 4-5 W ca. 1 3-4 ca. 1/2 4-6 900 W 450 W 450 W 450 W TABEL: VERSE GROENTE KOKEN groente hoeveelheid instelling vermogens- tijd tips (g) stand (min. ) 500 500 300 300 800 500 500 500 300 500 500 500 500 500 500 500 250 500 500 500 900 W 900 W 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 6-8 7-9 water toevoegen (el/ml) 4-5 el 150 ml 3-4 el 5-6 el 4-5 el 4-5 el 4-5 el 4-5 el 4-5 el 4-5 el 4-5 el 50 ml 50 ml 50 ml 4-5 el 50 ml 4-5 el aardappelen in de schil aardappelen, gekookt artisjokken bladspinazie bloemkool broccoli champignons Chinese kool courgette erwtjes paprika prei rode kool selderij spruitjes uien venkel witte kool wortels afdekken, tussendoor omroeren in even grote stukken snijden, iets zouten, afdekken, tussendoor omroeren W 5-7 stelen verwijderen, afdekken W 4-5 na het wassen goed laten uitlekken, afdekken, tussendoor W 12-15 1-2 x omroeren W 6-8 in roosjes verdelen, afdekken, tussendoor omroeren W 6-8 W 6-8 in roosjes verdelen, afdekken, tussendoor omroeren W 5-7 afdekken, tussendoor omroeren W 6-8 in repen snijden, afdekken, tussendoor omroeren W 6-8 in plakken snijden, afdekken, tussendoor omroeren W 6-8 afdekken, tussendoor omroeren W 7-9 in blokjes snijden, afdekken, tussendoor omroeren W 15-17 in ringen snijden, afdekken, tussendoor omroeren W 7-9 in repen snijden, afdekken, tussendoor 1-2 x omroeren W 7-9 in blokjes snijden, afdekken, tussendoor omroeren W 4-5 afdekken, tussendoor omroeren W 6-8 geheel, in magnetronfolie W 15-17 in vieren snijden, afdekken, tussendoor omroeren W 9-11 in repen snijden, afdekken, tussendoor omroeren 135 NEDERLANDS * vanaf koelkasttemperatuur TABELLEN TABEL: VLEES, VIS EN GEVOGELTE BRADEN product hoeveelheid instelling vermogens- tijd (g) stand (min. ) 500 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 630 630 630 630 630 630 630 630 900 630 900 630 450 5-8 6-8 (*) 5-8 4-5 16-18 5-7 (*) 14-16 4-6 26-28 5-6 (*) 26-28 4-5 5-8 8-10 (*) 3-5 12-15 12-15 (*) 4-6 20-23 6-9 9-11 5-7 (*) 9-11 3-5 6-7 (*) 4-6 7-9 (*) 90 W 4-5 90 W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W tips kruiden, op het lage rek leggen, omdraaien na (*) standtijd (min. ) 10 vlees (varken, kalf, lam) 1000 10 1500 10 rosbief (medium) 1000 1500 kruiden, met de vette kant naar beneden op het lage rekleggen, omdraaien na (*) 10 10 10 gehakt kip 1000 1200 gehakt (half-om-half) voorbereiden en in een schaal op het lage rek braden kruiden, met de borst naar beneden op het lage rek leggen, omdraaien na (*) kruiden, met het vel naar beneden op het hoge rek leggen, omdraaien na (*) wassen, met citroensap besprenkelen, van binnen en van buiten zouten, op het hoge rek leggen, omdraaien na (*) kippenbouten forel 200 250 3 2 TABEL: VLEES, GRATIN EN TOSTI GRILLEREN EN GRATINEREN product hoeveelheid (g) 400 200 300 400 instelling vermogens- tijd stand tips op het hoge rek leggen, grilleren kruiden op het hoge rek leggen, grilleren kruiden op het hoge rek leggen, grilleren kruiden op het hoge rek leggen, omdraaien na (*), na het omdraaien na (*), na het omdraaien na (*), na het omdraaien na (*) (min. ) 11-12(*) 6-8 11-12(*) 6-8 13-14(*) 9-10 9-11(*) 6-7 8-13 lendebiefstuk, 2 stuks, medium haasbiefstuk, 2 stuks, medium lamskotelet, 2 stuks, roze gegrillde worstjes, 5 stuks gratinschotel bruinen tosti 1 stuk 4 stuks op het lage rek zetten; tijd hangt af van de soort kaas brood roosteren en met boter besmeren;beleggen met een plak ham, schijf ananas en plak kaas; in het midden inprikken en op het hoge rek leggen 450 W 450 W 1/2 5-6 1/2-1 5-6 136 TABELLEN TABEL: BEVROREN SNACKS BEREIDEN product pizza hoeveelheid instelling vermogens- tijd tips (g) (min. ) stand 300 400 quiche gevuld stokbrood 300 250 450 450 450 450 450 270 W W W W W W 4-6 4-6 6-7 5-7 8-10 8-10 op het lage rek leggen op het lage rek leggen op het lage rek leggen op het lage rek leggen TABEL: ONTDOOIEN drank/gerecht goulash ham worstjes, 8 stuks 4 stuks kip hoeveelheid (g/ml) 500 200 600 300 1200 1000 kippenbouten kipfilet hele vis visfilet garnalen broodjes, 2 stuks wit brood, heel bruin brood, heel gebak, 1 stuk vruchtengebak, 1 stuk boter room plakken kaas fruit, (bijv. aardbeien, frambozen, kersen, pruimen) 1000 200 450 800 400 300 80 500 1000 150 150 250 200 200 250 vermogens- tijd stand (min. ) 270 270 270 270 270 W 8-9 W 2-3 W 6-8 W 3-5 W 18-20 tips standtijd (min. ) na de helft van de tijd omkeren 10-15 slechts gedeeltelijk ontdooien 5 naast elkaar leggen, na de helft 5-10 van de tijd omkeren 5-10 op een omgekeerd bord leggen, na de helft van 30-90 de tijd omkeren op een omgekeerd bord leggen, na de helft van 30-90 de tijd omkeren na de helft van de tijd omkeren 30-90 na de helft van de tijd omkeren 10-15 na de helft van de tijd omkeren 30-90 na de helft van de tijd omkeren 10-15 na de helft van de tijd omkerendelen na de helft 5-10 van de tijd omkeren en ontdooide delen 30 verwijderen slechts gedeeltelijk ontdooien na de helft van de tijd omkeren 30 na de helft van de tijd omkeren 30 op een bord leggen 5 op een bord leggen 10 slechts gedeeltelijk ontdooien 5 deksel verwijderen, na 2 min. in een scaal doen 5-10 en verder ontdooien slechts gedeeltelijk ontdooien 10 gelijkmatig naast elkaar leggen, na de helft van 5 de tijd omkeren 270 W 13-15 270 270 270 270 270 270 270 270 270 270 270 270 270 W 13-15 W 3-4 W 7-9 W 12-13 W 5-7 W 6-8 W 1-11/2 W 3-5 W 8-10 W 1-3 W 2-3 W 1-3 W 2+2 1-2 3-5 270 W 270 W Voor het ontdooien van karbonade, biefstuk, gehakt, brood en gebak de automatische programma's Ad-1 tot Ad-4 gebruiken. product hoeveelheid (g) 400 250 400 300 300 300 300 500 300 450 vermogensstand 900 900 900 900 900 900 900 900 900 900 W W W W W W W W W W TABEL: ONTDOOIEN EN KOKEN tijd (min. ) water toevoegen 3-5 3-5 3-5 3-5 3-5 3-5 tips 9-11 6-8 8-10 7-10 6-8 6-8 7-8 9-11 6-8 10-12 afdekken afdekken afdekken, afdekken, afdekken, afdekken, afdekken, afdekken, afdekken, afdekken, standtijd (min. ) 1-2 1-2 2 2 2 2 2 2 2 2 visfilet forel, 1 stuk maaltijd op bord bladspinazie broccoli erwtjes koolrabi gemengde groente spruitjes rode kool EL EL EL EL EL EL na 6 minuten omroeren 1 tot 2 x omroeren na helft van de tijd omroeren na helft van de tijd omroeren na helft van de tijd omroeren na helft van de tijd omroeren na helft van de tijd omroeren na helft van de tijd omroeren 137 NEDERLANDS RECEPTEN AANPASSEN VAN RECEPTEN VOOR DE MAGNETRON Als u uw vanouds beproefde recepten wilt aanpassen voor de magnetron, moet u op het volgende letten: De bereidingstijden met een derde tot de helft verkor ten. Zie ook de recepten in deze gebruiksaanwijzing. Levensmiddelen met veel vocht zoals vlees, vis, gevogelte, groente, fruit, éénpansgerechten en soep kunnen zonder problemen in de magnetron worden bereid. Bij gerechten met weinig vloeistof zoals maaltijden op een bord moet u het oppervlak wat vochtig maken. Toevoegen van vloeistoffen bij rauwe levensmiddelen die gestoofd worden, tot ca. tweederde van de hoeveelheid in het originele recept reduceren. Indien nodig tijdens het bereidingsproces wat vloeistof toevoegen. Toevoegen van vet kan aanzienlijk gereduceerd worden. Een kleine hoeveelheid boter, margarine of olie is voldoende om het gerecht smaak te geven. Daarom is de magnetron uitstekend geschikt voor het bereiden van vetarme gerechten. VOOR GECOMBINEERD GEBRUIK In het algemeen gelden dezelfde regels. Houd bovendien het volgende in gedachten: 1. De vermogensstand moet passen bij het soort levensmiddelen en de bereidingstijd. Zie ook de recepten in deze gebruiksaanwijzing. Als u levensmiddelen met magnetron + grill bereidt, denk er dan om dat de magnetronbereidingstijd voor grote, hoge producten langer is dan voor kleine platte producten. [. . . ] Als u uw oude apparaat afdankt, lever het dan in bij uw vakhandelaar of informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden voor afvalverwerking in uw woonplaats. 159 NEDERLANDS INSTALLATIE-AANWIJZING INSTALLEREN VAN HET APPARAAT 1. Verwijder de verpakking en controleer het apparaat op transportschade. Als u de magnetron boven een oven (positie A) inbouwt, moet u de meegeleverde kunststof plaat gebruiken. De plaat uitsnijden op de inwendige breedte van de kast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZM266GX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZM266GX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag