Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZLD02N-1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZLD02N-1. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZLD02N-1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZLD02N-1 te teleladen.


ZANUSSI ZLD02N-1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (555 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZLD02N-1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] RPA / AFA NL / B Montage voorschrift Microgolfoven Liftdeur Het inbouwen in een 60 cm brede kast. Montage: a) Gebruik de basisplaat (G) als sjablone, zorg ervoor dat het uitstekende puntje strak tegen de voorkant van het kasje wordt gehouden en teken plaats voor de gaatjes aan beide zijkanten van het kastje af. [. . . ] 4) - Boor de gaatjes nu voor, ongeveer 2 mm diep, gebruik een 2 mm boortje. - Schroef nu een schroef (S 2) aan iedere kant in het gaatje gemarkeerd als A, maar laat deze nog 5mm uitsteken. 5) - Let op dat de grondplaat van het frame en aan de voorzijde en aan de bovenkant goed strak tegen het kastje aanzit. - Zet het frame nu aan beide zijden vast met de 3 bijgeleverde schroeven (S 2). c) Zet nu de microgolfoven in het kastje met de aangegeven afstand tussen voorzijde microgolfoven en voorzijde van het kastje. [. . . ] 5) - Let op dat de grondplaat van het frame en aan de voorzijde en aan de bovenkant goed strak tegen het kastje aanzit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZLD02N-1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZLD02N-1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag