Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI (4922 ko)
   ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI (4922 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Uit veiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan het apparaat met een stoom- of een hogedrukreiniger schoon te maken. Voorkoming van beschadiging van het apparaat Het glaskeramiek kan worden beschadigd door vallende voorwerpen. Door stoten met pannen kan de rand van het glaskeramiek beschadigd raken. Pannen van gietijzer of gietaluminium of pannen met een beschadigde bodem kunnen bij het verschuiven het glaskeramiek bekrassen. Voorwerpen die kunnen smelten en gerechten die kunnen overkoken, kunnen inbranden op het glaskeramiek en moeten direct worden verwijderd. [. . . ] Om die reden adviseren wij levensmiddelen zoveel mogelijk bij lage temperaturen te bereiden en de gerechten niet te veel te bruinen. Pannen Goede pannen herkent u aan de panbodem. Pannen van email of met een aluminium of koperen bodem kunnen verkleuringen op het glaskeramische vlak achterlaten. Deze verkleuringen kunnen slechts met moeite of helemaal niet meer worden verwijderd. Energiebesparing 2 2 2 2 Plaats de pan al voor het inschakelen op de kookzone. Sluit pannen, indien mogelijk, altijd af met een deksel. Schakel de kookzones al voor het einde van de kooktijd uit, om gebruik te maken van de restwarmte. De grootte van de panbodem moet overeenkomen met de grootte van de kookzone. 7 Toepassingsvoorbeelden voor het koken De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. Kookstand 0 1 Warm houden Smelten Stollen Kookproces Geschikt voor nawarmte, uit-stand Warm houden van gare gerechten Hollandaisesaus, smelten van boter, chocolade, gelatine Schuimomelet, bouillon met ei Wellen van rijst en melkgerechten Verhitten van kant-en-klaargerechten Stoven van groente, vis Vlees sudderen Koken van aardappels 4-5 Koken Koken van grotere hoeveelheden, eenpansgerechten en soep Zacht braden Sterk braden Schnitzel, cordon bleu, karbonade, gehaktballen, braadworst, lever, roux, eieren, omelets, oliebollen Aardappel koekjes, lendestukken, steaks, pannenkoeken 60-150 min. Naar behoefte Afdekken Duur Aanwijzingen/tips 1-2 5-25 min. 10-40 min. Tussendoor omroeren Met deksel bereiden Minimaal dubbele hoeveelheid vloeistof aan de rijst toevoegen, melkgerechten tussendoor roeren Bij groente weinig vocht toevoegen (een paar eetlepels) Weinig vloeistof gebruiken, bijvoorbeeld: max. l water per 750 g aardappels Tot 3 l vloeistof plus ingredinten 2-3 Wellen 25-50 min. 3-4 Stomen Stoven 20-45 min. 20-60 min. 6-7 Voortdurend bakken 5-15 min. per pan Tussendoor keren 7-8 Tussendoor keren 9 Aan de kook Aan de kook brengen van grotere hoeveelheden water, pasta koken, aanbraden van brengen vlees (goulash, stoofvlees), frituren van patates frites Aanbra den Frituren 8 Reiniging en onderhoud 1 Voorzichtig!Bijtende en schurende schoonmaakmiddelen beschadigen het apparaat. De snijvlakken van het werkblad moeten met een geschikt dichtingsmateriaal worden beschermd tegen vocht. De dichting zorgt voor een naadloze aansluiting tussen apparaat en werkblad. Tussen het apparaat en het werkblad mag geen siliconendichtmiddel worden aangebracht. Voorkom het plaatsen van het apparaat direct naast deuren of onder ramen. Openklappende deuren en openspringende ramen kunnen anders het kookgerei van de kookplaat stoten. Geschikte scheidingsinrichtingen zijn bijv. automatische zekeringen (schroefzekeringen moeten uit de fitting geschroefd worden), aardlekschakelaar en veiligheidsschakelaars. 1 WAARSCHUWING!Risico op verwonding Op de netaansluitklem staat spanning. Houd u aan de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot elektrotechniek. Garandeer de contactbescherming door vakkundige inbouw. Laat de elektrische aansluiting uitvoeren door een erkend installateur. Beschadigingen door elektrische stroom. [. . . ] - 0 - 1-2 - - , , , , , / 1 5-25 10-40 ' , ( ) , . . : 0, 25 l 750 g 3 l 2-3 25-50 3-4 20-45 4-5 - , , Cordon bleu, , , , , , , , , , Steak, 20-60 60-150 6-7 - - - 5-15 7-8 9 , , (, ), 20 1 !. . 1 ! . , , ------ -- * -- * * , 3 3 . , . 21 , . . . . [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZKT 621LN ZANUSSI zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag