Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZKF5262S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZKF5262S. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZKF5262S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZKF5262S te teleladen.


ZANUSSI ZKF5262S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (517 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZKF5262S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] FORNUIS CUISINIÈRE ZKF 5262 ZKF 5363 GEBRUIKSAANWIJZING - MODE D'EMPLOI NEDERLANDS DEZE WAARSCHUWINGEN ZIJN OPGESTELD VOOR UW VEILIGHEID EN DE VEILIGHEID VAN DERDEN. WIJ VERZOEKEN U DEZE AANDACHTIG TE LEZEN VOORALEER HET APPARAAT TE INSTALLEREN EN TE GEBRUIKEN. Waarschuwingen en adviezen Installatie l l l l De installatie moet gedaan worden door bevoegde en gekwalificeerde installateurs, volgens de normen van kracht. Elke eventuele modificatie aan de electrische huisopstelling die nodig mocht zijn om de apparatuur te kunnen installeren, mag enkel gedaan worden door bevoegd personeel. Het is gevaarlijk om de kenmerken van deze apparatuur te veranderen of te willen veranderen. [. . . ] Open tijdens het bakken de ovendeur niet voordat 3/4 van de baktijd verstreken is. Gebak wat gegarneerd wordt eerst 2/3 van de baktijd laten bakken en dan garneren en verder bakken. De resterende baktijd hangt sterk af van de soort en hoeveelheid garnituur. Roerdeeg moet moeilijk van de lepel gaan; de baktijd wordt anders onnodig lang door teveel vocht. Bij gebruik van twee bakblikken moet een richel vrijgelaten worden (Fig. 13). Vlees dat gebraden wordt mag niet minder dan 1 kg wegen; kleinere stukken kunnen uitdrogen. Donker vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven vergt een hoge temperatuur (200-250°C). Licht vlees, gevogelte en vis, vergt daarentegen een lage temperatuur (150-175°C). Sauzen alleen bij een korte braadtijd direkt toevoegen, in andere gevallen in het laatste half uur. Of het vlees gaar is test u met een lepel: laat het zich niet indrukken, dan is het gaar. Rosbief en biefstuk, dat van binnen rose moet blijven, snel bij hoge temperatuur braden. Bij braden zonder schaal, direkt op het rooster, een lekschaal in de onderste richels plaatsen. Laat vlees na het braden minstens 15 minuten staan alvorens het aan te snijden: hiermee voorkomt u het verloren gaan van vleesnat. Bereidingstijden De bereidingstijden kunnen varieren volgens de aard van de spijzen, hun homogeniteit en hun volume. Men raadt aan om in het begin te waken en de resultaten na te gaan om, wanneer U dezelfde gerechten klaarmaakt in dezelfde condities, gelijkaardige resultaten te bekomen. Ter informatie geven we U een tabel met de tijden en relatieve temperaturen voor het bereiden in de oven en met de grill. De ervaring zal U vervolgens eventuele aanpassingen suggereren aan de vermelde waarden in de tabel. Fig. 13 FO 0061 9 Adviestabel voor traditioneel bakken en braden Gewicht in gram Gerecht GEBAK Moscovisch gebak Biscuitdeeg Zandtaartbodem Kwarktaartbodem Appeltaart Strudel Opgerolde koek Kleine gebakjes Koekjes Schuimpjes Richel van onder Temp. in °C Bak- of braadtijd in minutel Opmerking 2 1 2 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 175 200 175 175 175 225 225 175 175 125 225 200 200 225 200 200 200 200 200 200 200 225 200 200 200 200 200 200 150-175 150-175 35-50 20-35 20-30 60-80 40-60 25-30 10-15 15-25 10-20 90-120 30-45 30-45 15-20 20-35 30-40 45-60 35-45 35-45 50-70 100-130 90-120 50-70 110-130 60-90 210-240 90-120 150-200 80-120 40-60 30-40 na 10 min ventileren na 5 min ventileren ovendeur op kier: stokje ertussen in cakevorm 8 broodjes op bakplaat stokje ertussen afdekken met alufolie, laatste 10 min zonder folie 800 500 500 250 BROOD EN PIZZA Witbrood Roggebrood Broodjes Pizza OVENGERECHTEN Macaroni, spaghetti enz. met saus Lasagne Groenten Quiches 1000 1200 1000 1500 1200 1000 4000 1500 3000 1200 1000 800 VLEES Runderrollade Varkensrollade Kalfsrollade Engelse roastbeef Lam Kip Kalkoen Eend Gans Konijn VIS In z'n geleel Filets op rooster op rooster op rooster op rooster in braadschaal in z'n geheel* in z'n geheel* in z'n geheel* in z'n geheel* in stukken* 2 stuks 4 stuks * Om het kwartier bedruipen met bakvet. Adviestabel voor grilleren Gerecht Aantal Gewich in gram Richel van onder Temperatuur °C Eerst de ene kant in min Dan de andere kant in min Biefstukken Karbonaadjes Worstjes Stukken kip Gemengde spiezen Kippeborst Gehalveerde tomaten Visfilets Oester Toast ham/kaas Sneetjes brood 4 4 8 6 4 4 8 4 6 4 4 800 600 500 800 700 400 500 400 - 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 4 max max max max max max max max max max max 10 12 10 30 12 13 12 8 12 8 2-3 8 8 6 20 10 10 6 1 10 Adviestabel voor het bakken en braden met hetelucht Hetelucht Gerecht Gewicht in gram Richel van onder 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 (1+3) 2 (1+3) 2 (1+3) 2 (1+3) 2 2 1 1 2 (1+3) 2 (1+3) 2 (1+3) 2 2 Temp. in °C Gaar-of baktijd in minuten 25-35 90-120 120-150 90-120 150-160 120-140 120-140 90-120 90-120 180-210 120-150 120-150 60-70 45-60 40-60 30-45 30-45 25-35 60-80 40-50 40-50 40-50 60-80 15-20 15-20 50-60 30-40 Rosbief rood Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Varkenvlees Rollade Lamsbout Hazenrug Reerug Gans Eend Kalkoen Kip Forel Cannelloni/lasagna Pizza Gerezen deeg Taartbodem Kwarktaart Zandgebak Vruchtencake Cake Appelstrudel Koekjes Vlaai Witbrood Kleine broodjes 1000 1000 1500 1500 1500 1500 1500 1500 1500 4000 1700 3500 1200 1500 190-200 170-180 160-180 180-200 170-180 160-170 170-180 180-190 170-180 160-170 150-160 175 180-190 170-180 170-180 190-210 160-170 160-170 140-150 160-170 150-160 150-160 150-160 160-170 180-200 170-180 180-190 De tabel is slechts een richtlijn. Begin bij het kiezen van de temperatuur altijd eerst met de laagste temperatuur. Ook de aangegeven tijdens zijn een richtlijn en kunnen na enige ervaring naar eigen inzicht en smaak ingesteld worden. [. . . ] Algemene garantiebepalingen 1 De fabrikant verleent één jaar garantie op het op de bijbehorende koopnota vermelde apparaat, gerekend vanaf de koopdatum. Indien zich binnen deze periode een storing voordoet, welke het gevolg is van een materiaal- en/ of constructiefout, heeft de koper het recht op kosteloos herstel. 1a Voor stofzuigers, bedoeld voor huishoudelijk gebruik, geldt een algemene garantieperiode van twee jaar. Accessoires zijn aan directe slijtage onderhevig; deze verbruiksartikelen zijn derhalve van garantie uitgesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZKF5262S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZKF5262S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag