Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHM773X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHM773X. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHM773X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHM773X te teleladen.


ZANUSSI ZHM773X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (691 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZHM773X (679 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZHM773X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] FOURS MULTIFONCTIONS EINBAU-HERDE MEER-SYSTEMEN INBOUW-FORNUIZEN BUILT-UNDER OVEN ZHM 773 NOTICE D'UTILISATION GEBRAUCHSANWEISUNG GEBRUIKSAANWIJZING INSTRUCTION BOOKLET 40 NEDERLANDS Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe Inbouw Oven Wij zijn verheugd dat u een Zanussi-product heeft en wiij zijn er van overtuigd dat u veel gemak en plezier van uw nieuwe oven zult hebben. Zoals met alle apparaten duurt het enige tijd voordat u alle functies en bijzonderheden zult kennen, maar daarna zult u de oven niet meer kunnen missen. Voordat u de oven gebruikt Lees de gebruiksaanwijzing nauwkeurig door. Het noteren van gegevens. Voor service en voor reserve onderdelen kunt u zich wenden tot uw leverancier of tot ELGROEP FABRIEKSSERVICE. (zie achterin) Hierbij dient u het productnummer en het modelnummer van de oven te weten. Noteer deze gegevens hier zodat u ze bij de hand hebt, mocht u ze nodig hebben. LET OP! [. . . ] Bij een eventueel optredend defect van de hoofdthermostaat met als gevolg oververhitting schakelt deze beveiligingsthermostaat de oven uit. Als dit onverhoopt een keer gebeurt, probeer dan onder geen voorwaarde de oven zelf te repareren, maar waarschuw direkt Elgroep Fabrieksservice. Zodra voedsel wordt verwarmd onstaat er stoom die in contact komt met het glas van de ovendeur en vervolgens waterdruppels op het glas vormt. We adviseren deze druppels na ieder gebruik te verwijderen. De koelventilator De oven is uitgerust met een koelventilator welke de elektrische schakeldelen, de bedieningsknoppen en de deurgreep tijdens de werking koelt. Teneinde oververhitting te vermijden blijft, na het uitschakelen van de oven, de ventilator draaien tot de temperatuur voldoende is gedaald. 50 6. Adviestabellen TRADITIONEEL OF MET HETELUCHT BAKKEN EN BRADEN Gewicht in gr. *1500 *1200 *1200 *1200 1000 2000 3000 1800 3500 1200 1200 1500 * * * * * * * * * 500 * 500 *1000 * 500 Traditioneel Richel Rosbief Rundvlees Varkensvlees Kalfsvlees Varkenspootjes Lamsbout Gans Eend Kalkoen Kip Konijn Forel Cannelloni/Lasagne Gerezen deeg Taartbodem Kwarktaart Zandgebak Vruchtencake Cake Appelstrudel Koekjes Vlaai Witbrood Kleine broodjes 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 2 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4 3 2 1 Gerecht Hetelucht 4 3 2 1 Gaar-of baktijd Opmerking Temp. °C Richel 220 200 200 200 180 175 190 180 190 200 190 200 200 190 190 170 180 175 175 175 190 220 200 210 2 2 2 2 2 (1 - 3) 2 2 2 1 2 2 2 (1 - 3) 2 (1 - 3) 2 (1 - 3) 2 (1 - 3) 2 2 1 1 2 (1 - 3) 2 (1 - 3) 2 (1 - 3) 2 2 (1 - 3) Temp. °C in minuten 40-60 50-70 100-130 90-120 100-120 120-140 140-180 120-150 120-150 80-100 60-80 40-60 40-60 30-45 25-35 60-80 40-50 40-50 40-50 60-80 10-20 10-25 45-65 20-30 op het rooster op het rooster op het rooster op het rooster 2 stuks 1 stuk vlees in z'n geheel in z'n geheel in z'n geheel in z'n geheel in stuk vlees 3 stuks in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat 200 175 175 175 160 160 170 160 175 180 175 175 175 170 170 150 170 160 160 160 170 200 180 190 BAKKEN MET PIZZAFUNCTIE Gewicht in gr. *500 *500 *500 *600 *800 *800 *1000 Pizzafunctie Richel Pizza Kleine Pizza's Vlaai Pasteitjes Quiche Taartbodem Vruchtentaart 1 1 1 1 1 1 1 4 3 2 1 Gerecht Gaar-of baktijd in minuten 15-25 10-20 10-20 15-25 30-40 20-30 25-35 Temp. °C 220 200 220 200 200 180 180 Opmerking op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat in bakvorm in bakvorm op bakblik (*) Bij deze gerechten circa 10 minuten voorverwarmen. 51 BAKKEN MET GEBAKFUNCTIE Gebakfunctie Richel Zandtaartdeeg Cakedeeg Spritsgebak Croissants Bladerdeeg Taartdeeg Schuimpjes 2 2 2 2 2 2 2 4 3 2 1 Gerecht Gaar-of baktijd in minuten 10-20 20-30 15-25 20-30 20-30 25-35 120-150 Temp. °C 160 180 190 180 180 90 90 TRADITIONEEL GRILLEN Gerecht Aantal Gewicht in gr. Richel 800 600 800 500 700 500 500 4 4 4 4 4 4 4 4 Grill 4 3 2 1 Grilltijd in minuten Temp. °C 250 250 250 250 250 250 250 250 Bovenkant Onderkant Runderfilets Varkenskarbonade Spareribs Worstjes Vlees aan spiezen Kippenborst Schol Toast 4 4 8 8 4 4 6 6 8-10 8-10 6-8 8-10 10-12 10-12 6-8 1-3 4-6 5-8 4-6 4-6 5-7 5-7 4-6 1-2 GRILLEN MET GRILL EN HETELUCHT Gerecht Aantal Grilltijd Gewicht in minuten Grill + hetelucht in 4 Bovenkant Onderkant 3 gr. °C 2 1 Rollade Kip in 4 stukken Haantjes Parelhoen Groente gratineren Toast ham/kaas Makreel 2 1 2 2 4 2 1000 800 1000 800 600 3 3 3 2 3 3 3 180 200 190 180 200 200 200 30-40 25-30 30-35 35-40 15-20 3-5 10-20 20-30 15-20 25-30 30-35 1-2 6-8 De lekschaal moet in de eerste richel van onderaf gerekend geschoven worden. Het verdient aanbeveling om hij het bereiden van meerdere gerechten tegelijk de geadviseerde tijden met 10 minuten te verlengen. De bak-en braadtijden hebben betrekking op de eerst aangegeven richelhoogte. De richelhoogte tussen haakjes gezet zijn die welke gelijktijdig voor het bakken of braden van andere gerechten kunnen worden gebruikt, bij dezelfde temperatuur. 52 7. Het schoonmaken en Onderhoud HET REINIGEN VAN DE OVEN Overtuig u ervan dat de oven uitgeschakeld is vóór u hem schoonmaakt. Trek daartoe de steker uit het stopcontact of zet de installatieschakelaar op UIT. De accessoires en de binnenkant kunt u schoonmaken met heet water en een afwasmiddel. Gebruik eventueel een ovenreiniger (spuitbus), maar dan alleen voor de zijwanden en de bodem. Gebruik geen schuurmiddelen, agressieve of giftige stoffen voor het schoonmaken. Zuren, zoals die in citroenen, pruimen, rabarber en dergelijke voorkomen, kunnen echter bij morsen matte vlekken veroorzaken. [. . . ] Wij adviseren de oven niet te dicht op een koelkast of vriezen te plaatsen, dit kan de werking van genoemde apparaten beïnvloeden. Het gaat om een toestel van de klasse Y inzake de bescherming tegen verhitting van de ruimte. Dit betekent dat de rugzijde en één zijkant van het toestel tegen een ander toestel dat hoger is of tegen een wand mag worden geplaatst, terwijl de andere zijkant tegen meubels of toestellen van dezelfde hoogte moet worden gezet. FO 0414 Fig. 12 58 7 4 30 INBOUWEN ONDER EEN WERKBLAD De inbouwnis van het meubel moet de afmetingen hebben zoals die in Figuur 12 aangegeven zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHM773X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHM773X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag