Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC960ALU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC960ALU. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHC960ALU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC960ALU te teleladen.


ZANUSSI ZHC960ALU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (303 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZHC960ALU (303 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZHC960ALU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Regel de vlammen altijd zo dat ze niet langs de pannen omhoog komen. · Controleer frituurpannen tijdens het gebruik: de oververhitte olie zou vlam kunnen vatten. [. . . ] 14. 1 zijdelings op het verbindingsstuk 15 · Verzeker u ervan dat de uitlaat van de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 zowel horizontaal als verticaal correspondeert met de mondstukken van de schouw. Als dit niet zo is, de positie corrigeren door de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 om te keren of door het verlengstuk van de wasemkap 14 af te snijden op één van de lengtes die bepaald worden door de kleinere groeven en plaats alle onderdelen weer terug zoals eerder werd beschreven. · De richtingsroosters 8a - 8b voor de luchtuitlaat moeten pas na de installatie van het onderstuk van de schouw gemonteerd worden. · Verzeker u ervan dat het geurfilter met actieve koolstof geïnstalleerd is. ELEKTRISCHE AANSLUITING · Sluit de wasemkap aan op de netspanning met een tweepolige schakelaar ertussen met een opening tussen de contacten van tenminste 3 mm. Montage van de schouw Bovenstuk van de schouw · De twee zijplaten enigszins openen, ze vasthaken achter de beugels 7. 2. 1 en ze weer zo ver mogelijk sluiten. · Aan de zijkant aan de beugel bevestigen met de 4 bijgeleverde schroeven 12c 12c. Onderstuk van de schouw · De twee zijplaten van de schouw enigszins openen, ze vasthaken tussen het bovenstuk van de schouw en de wand en ze weer zo ver mogelijk sluiten. · Bevestig het onderstuk aan de zijkanten aan de wasemkap met 2 van de bijgeleverde schroeven 12c. 12c · Plaats voor de filterversie de richtingsroosters 8a ­ 8b in hun behuizing, zodanig dat de richtingssymbolen naar de bovenkant en de voorkant van de wasemkap wijzen. Verzeker u er bovendien van dat ze correct in de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 geplaatst zijn. 7. 2. 1 12c 2. 1 2 8b 2. 2 8a 12c NL 45 GEBRUIK Bedieningspaneel L 0-1 MID MAX 0-1 S V1 V2 V3 L S V1 V2 Lichten Led Motor Snelheid Hiermee schakelt u de verlichting aan en uit. Inschakeling en uitschakeling van de afzuigmotor op minimumsnelheid, geschikt voor een continue en zeer stille luchtverversing, als er weinig kookdampen zijn. Gemiddelde snelheid, geschikt voor de meeste gebruiksomstandigheden, gezien de uitstekende verhouding tussen de hoeveelheid behandelde lucht en het geluidsniveau. [. . . ] Dieses Gerät entspricht den europäischen Niederspannungsrichtlinien 73/23/EWG zur elektrischen Sicherheit, den europäischen Richtlinien 89/336/EWG zur elektromagnetischen Verträglichkeit und den Richtlinien 93/68/EWG zur CE-Kennzeichnung Dit apparaat voldoet aan de Europese Laagspanningsrichtlijn 72/23/EEG inzake de elektrische veiligheid en aan de Europese normen 89/336/EEG inzake de elektromagnetische compatibiliteit en 93/68/EEG inzake de CE-markering. Este aparato es conforme con la normativa europea sobre baja tensión C. E. E. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHC960ALU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHC960ALU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag