Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC950ALU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC950ALU. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHC950ALU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC950ALU te teleladen.


ZANUSSI ZHC950ALU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (320 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZHC950ALU (365 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZHC950ALU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Voor apparaten van klasse I dient u zich ervan te verzekeren dat het elektriciteitsnet in uw huis over een goede aarding beschikt. · Verbind de wasemkap met de luchtuitlaat door middel van een leiding met een diameter van 120 mm of groter. [. . . ] · Bevestig de onderste beugel 7. 2. 1 met behulp van de bijgeleverde schroeven 12a (4, 2 x 44, 4). · Bevestig de bovenste beugel 7. 2. 1 met de draagbeugel van het verbindingsstuk 7. 3 met behulp van de bijgeleverde schroeven 12a (4, 2 x 44, 4). · Schroef 2 van de bijgeleverde schroeven 12a (4, 2 x 44, 4) in de gaten voor bevestiging van de wasemkap en laat hierbij een ruimte van 5-6 mm tussen de wand en de kop van de schroef. NL X 7. 2. 1 37 Montage van de Wasemkap · Alvorens de wasemkap vast te haken, de 2 schroeven Vr, die zich op de bevestigingspunten van de wasemkap bevinden, aanhalen. · Draai aan de schroeven Vr om de wasemkap recht te hangen. Vr 12a Aansluitingen LUCHTUITLAAT AFZUIGVERSIE Bij installatie in afzuigversie, moet u de wasemkap met de uitlaatleiding verbinden door middel van een starre of buigzame leiding van ø 150 of 120 mm, naar keuze van de installateur. · Voor verbinding met een leiding van ø120 mm, moet de reductieflens 9 op de uitlaat van de wasemkap worden aangebracht. LUCHTUITLAAT FILTERVERSIE · Installeer het verbindingsstuk 15 in de draagbeugel 7. 3. · Monteer de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 zijdelings op het verbindingsstuk 15. · Verzeker u ervan dat de uitlaat van de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 zowel horizontaal als verticaal correspondeert met de mondstukken van de schouw. · Sluit het verbindingsstuk 15 aan op de uitgang van de kap met behulp van een starre of buigzame leiding van 150 mm, naar keuze van de installateur. · Verzeker u ervan dat het geurfilter met actieve koolstof geïnstalleerd is. ELEKTRISCHE AANSLUITING · Sluit de wasemkap aan op de netspanning met een tweepolige schakelaar ertussen met een opening tussen de contacten van tenminste 3 mm. 14. 1 ø 150 9 ø 120 15 ø 150 NL 38 Montage van de schouw Bovenstuk van de schouw · De twee zijplaten enigszins openen, ze vasthaken achter de beugels 7. 2. 1 en ze weer zo ver mogelijk sluiten. · Aan de zijkant aan de beugel bevestigen met de 4 bijgeleverde schroeven 12c. 2. 1 · Verzeker u ervan dat de uitlaat van de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 correspondeert met de 2 mondstukken van de schouw. Onderstuk van de schouw 2. 2 · De twee zijplaten van de schouw enigszins openen, ze vasthaken tussen het bovenstuk van de schouw en de wand en ze weer zo ver mogelijk sluiten. [. . . ] Cet équipement est conforme à la norme européenne sur la basse tension C. E. E. 73/23 relative à la sécurité électrique et aux normes européennes: C. E. E. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHC950ALU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHC950ALU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag