Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC927X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC927X. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHC927X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC927X te teleladen.


ZANUSSI ZHC927X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (366 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZHC927X (300 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZHC927X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Regel de vlammen altijd zo dat ze niet langs de pannen omhoog komen. · Controleer frituurpannen tijdens het gebruik: de oververhitte olie zou vlam kunnen vatten. [. . . ] · Bevestig de muurplaat en het profiel met behulp van de bijgeleverde schroeven 12a. · Sluit de openingen met de bijgeleverde doppen 13. 20 12a 13 11 Montage van de Wasemkap · Alvorens de wasemkap vast te haken, de 2 schroeven Vr, die zich op de bevestigingspunten van de wasemkap bevinden, aanhalen. · Draai aan de schroeven Vr om de wasemkap recht te hangen. Vr 12a NL 46 Aansluitingen LUCHTUITLAAT AFZUIGVERSIE Bij installatie in afzuigversie, moet u de wasemkap met de uitlaatleiding verbinden door middel van een starre of buigzame leiding van ø 150 of 120 mm, naar keuze van de installateur. · Voor verbinding met een leiding van ø120 mm, moet de reductieflens 9 op de uitlaat van de wasemkap worden aangebracht. · Verwijder de eventuele geurfilters met actieve koolstof. ø 150 9 ø 120 LUCHTUITLAAT FILTERVERSIE · Assembleer de helften van het verlengstuk van de wasemkap 14. · Druk het zo verkregen verlengstuk van de wasemkap 14 met kracht op de luchtuitlaat. · Druk het verbindingsstuk 15 met kracht op het verlengstuk van de wasemkap 14. · Monteer de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 zijdelings op het verbindingsstuk 15. 15 8b 8a 14 14. 1 · Verzeker u ervan dat de uitlaat van de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 zowel horizontaal als verticaal correspondeert met de mondstukken van de schouw. Als dit niet zo is, de positie corrigeren door de verlengstukken van het verbindingsstuk 14. 1 om te keren of door het verlengstuk van de wasemkap 14 af te snijden op één van de lengtes die bepaald worden door de kleinere groeven en plaats alle onderdelen weer terug zoals eerder werd beschreven. · De richtingsroosters 8a - 8b voor de luchtuitlaat moeten pas na de installatie van het onderstuk van de schouw gemonteerd worden. · Verzeker u ervan dat het geurfilter met actieve koolstof geïnstalleerd is. ELEKTRISCHE AANSLUITING · Sluit de wasemkap aan op de netspanning met een tweepolige schakelaar ertussen met een opening tussen de contacten van tenminste 3 mm. 47 NL Montage van de schouw Bovenstuk van de schouw · De twee zijplaten enigszins openen, ze vast-haken achter de beugels 7. 2. 1 en ze weer zo ver mogelijk sluiten. · Aan de zijkant aan de beugel bevestigen met de 4 bijgeleverde schroeven 12c (2, 9 x 6, 5). [. . . ] Led signalering vertraging uitschakeling 60'. T1 Led T2 Led T3 Led 49 NL ONDERHOUD Vetfilters REINIGING VAN DE ZELFDRAGENDE METALEN VETFILTERS De filters kunnen in de afwasmachine gewassen worden en moeten worden gereinigd wanneer de led S4 knippert of minstens eens in de 2 maanden bij gewoon gebruik of nog vaker bij bijzonder intensief gebruik. Reset van het alarmsignaal · Druk op de toets R met behulp van een puntig voorwerp (bijvoorbeeld een potlood). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHC927X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHC927X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag