Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC920X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC920X. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHC920X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC920X te teleladen.


ZANUSSI ZHC920X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (824 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZHC920X (824 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZHC920X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3. 9 - Indien in het vertrek zowel de afzuigkap als ook andere apparaten die nietelectrisch aangedreven zijn (maar bijvoorbeeld op gas) worden gebruikt, dient voor een passende ontluchting van het vertrek te worden gezorgd. U kunt de afzuigkap op de juiste manier zonder risico's gebruiken als de maximum onderdruk in het vertrek de 0, 04 mbar niet overschrijdt; op deze wijze voorkomt men een terugkeer van verbrandingsgassen. 3. 4 3. 5 3. 6 3. 7 3. 8 - 4 - INSTALLATIE Door de flexibiliteit van de afzuigkap kan hij op vier verschillende manieren worden geïnstalleerd: 1 - Luchtuitgangen naar boven gericht (installatie voor filteren van de lucht of afvoer van de lucht naar buiten). [. . . ] 1 - Boren van de planken: a) Maak met behulp van de kartonnen mal, en met het gat "B" als referentie, een gat in de planken op de middenas, om de schouw door te kunnen steken. De schouw moet in de planken worden gestoken, voordat hij aan de wasemkap zelf C (fig. b) In het geval van installatie met afvoer van de lucht naar buiten via de bovenkant van de wasemkap, moet, als de afzuigunit onder de lijn van de bovenkastjes wordt geïnstalleerd, een geschikt gat worden geboord in de bovenste plank, om de afvoerleiding van de lucht door te leiden (fig. 2 - Richten en voorbereiding van de afzuigunit a) De standaard wasemkap wordt geleverd met de luchtuitgang 15 naar de wand gericht (fig. 3), bij installatie met de luchtuitgang naar links of rechts gericht (fig. 4a-b) moet de richting van de afzuiger worden veranderd, als volgt: - Draai de schroeven U (fig. 14) los; - Draai de afzuiger naar rechts of links met 60°; - Hermonteer de schroeven U. b) De luchtuitgangen van de afzuigunit moeten voorbereid worden in overeenstemming met de manier waarop de 16 wasemkap geïnstalleerd wordt. - Verwijder het plastic deksel aan de bovenkant van de opening en breng hem aan de achterkant aan (fig. 16). S07_22 14 U U A08_14 - Verwijder het deksel van de 19 bovenkant van de afzuigunit (fig. 17), want doordat het deksel gemonteerd is, kan de flens F niet worden aangebracht . -Verwijder de vier schroeven waarmee 18 de plastic lijst is vastgezet, zoals aangegeven op fig. 19) en draai de vier schroeven, die u eerder heeft weggehaald, weer terug. 3 - Bevestiging van de schouw a) Draai de schroeven M waarmee de twee delen van de schouw zijn vastgezet los, en haal het binnenste deel I (fig. [. . . ] 1. 4 - Gebruik het apparaat niet voor oneigenlijke doeleinden: het apparaat is uitsluitend ontworpen om keukenluchtjes tegen te gaan. 2 - GEBRUIK Bedieningspaneel Het schema van de bedieningstoetsen is als volgt (fig. TOETS "V1" = Zet de motor op de eerste 27 snelheid aan en uit, geschikt voor continue, bijzonder geruisloze luchtvervesing, als er weinig kookdampen zijn. TOETS "V2" = Tweede snelheid, geschikt voor het merendeel van de gebruiksomstandigheden, gezien de optimale verhouding tussen hoeveelheid behandelde lucht en A03_27 geluidsniveau. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHC920X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHC920X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag