Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC918X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC918X. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHC918X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHC918X te teleladen.


ZANUSSI ZHC918X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2171 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZHC918X (2367 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZHC918X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3. 3 - Sluit de afzuigkap doormiddel een tweepolige schakelaar met contactopeningen van tenminste 3 mm aan het electriciteits net aan. 3. 4 - Vergewis er U van dat het elektriciteitsnet in huis een correcte aarding heeft. [. . . ] Bovendien is het noodzakelijk de bevestiging op een uiterst veilige manier uit te voeren, vanwege de belasting van de afzuigkap door haar gewicht en door buiging doordat de zijkanten onder druk kunnen komen te staan. Enkel de hierna vernoemde plafonds zijn geschikt voor de bevestiging van de eiland afzuigkap: 1 - Plafond van massief beton: gebruik betonpluggen (niet meegeleverd). 2 - Plafond van massief houten balken: gebruik houtschroeven (niet meegeleverd) n diameter 10 mm, min. 3 - Plafond van bakstenen met luchtgaten, dikte ongeveer 20 mm; enkel in dit geval de meegeleverde pluggen en schroeven gebruiken. Eens de afzuigkap bevestigd is, de stabiliteit van de onderkant van de afzuigkap controleren. Deze moet stabiel blijven ook al wordt het geraamte aan doorbuiging blootgesteld. 4 - In alle andere gevallen waarin het plafond niet stevig genoeg is om de afzuigkap te bevestigen, dient het plafond met speciale platen en steunplaten verstevigd te worden. i) Voor bevestiging van de afzuigkap aan de houten balk: de vier bijgeleverde schroeven M6x80, moeren en onderlegringen gebruiken. 4. 2 - Montage van het onderste telescopische bevestigingsgeraamte "TI" a) Richt het onderste uitschuifbare bevestigingsgeraamte "TI" (6C) in de richting die gekozen is voor de gefilterde lucht, "6U" of draai het geraamte "6C" in tegenovergestelde richting. b) Bevestig het onderste gedeelte "TI" (6C) aan het bovenste gedeelte "TS" (6A) met de 4 schroeven "6B" en de meegeleverde inbussleutel "6D", waarbij de hoogte ten opzichte van de kookplaat afgestelt moet worden. b) Verwijder, indien aanwezig, beide aktief koolstoffilters "8C". c) Plaats de afzuigkap "8A" precies tegenover de gaten in het onderste gedeelte "I" van het bevestigingsgeraamte en bevestig de kap met behulp van de 4 schroeven "8B". N. B. : Vooralleer verder te gaan, de 4 schroeven "8C" goed aandraaiden. Totdat tenminste n van de 4 schroeven "8C" niet aangeschroeft zijn, gaat de afzuigkap een beetje ondersteunt om een onvrijwillige loshaking van de wasemkap te voorkomen. d) Monteer het draaibare rooster "4E" in de uitsparing "4D". 32 Eerste deel - INSTRUCTIES VOOR DE INSTALLATIE 4. 7 - Elektrische aansluiting a) Ontschroef het deksel "9B" door de schroef "9A" los te draaien. [. . . ] 2 - Vervanging: a) Verwijder de vetfilters "8D" (n tegelijk) door de handgrepen "8E" naar het centrum toe te drukken en ter tegelijkertijd naar beneden toe te trekken. b) Verwijder beide filters "11A" door aan de hendels "11B" te trekken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHC918X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHC918X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag