Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZFF22/8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZFF22/8. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZFF22/8 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZFF22/8 te teleladen.


ZANUSSI ZFF22/8 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (684 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZFF22/8 (505 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZFF22/8

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Installatie · Het is gevaarlijk om wijzigingen aan de eigenschappen van dit apparaat aan te brengen. · De installatie van het apparaat en de aansluiting op het elektriciteitsnet mogen uitsluitend worden uitgevoerd door erkende vakmensen. Verzeker u ervan dat de stekker uit het stopcontact is getrokken, voordat u welke werkzaamheden dan ook uitvoert. · Verzeker u ervan, nadat u het apparaat heeft uitgepakt, dat het niet is beschadigd en dat het aansluitsnoer in goede staat verkeert. [. . . ] Bovendien worden de bereidingstijd en het energieverbruik tot een minimum beperkt. Tijdens de bereiding kan er stoom ontstaan, die bij het openen dan de deur naar buiten komt. Pas bij het openen van de deur, tijdens of aan het einde van de bereiding, altijd op voor de hete luchtstroom die uit de oven komt. Wanneer de damp op de deur van de oven slaat, verandert hij in condens. 31 · · · Om de vorming van condens te beperken moet u de oven gedurende ongeveer 10 minuten voordat u met de bereiding begint voorverwarmen. Wij adviseren u de condens na afloop van de bereiding af te vegen Zet tijdens de bereiding nooit voorwerpen op de bodem van de oven en bedek deze niet met aluminiumfolie, daardoor kan het email beschadigd raken en uw gerechten bederven. Zet uw houders, vuurvaste schalen, aluminiumfolie op het op de juiste wijze in de geleiders van de oven geplaatste rooster. Tijdens bereidingen met olie of vet (bijvoorbeeld bij het frituren), opletten dat de levensmiddelen niet te heet worden: deze kunnen namelijk bij hoge temperaturen in brand vliegen. Wanneer u gerechten in de oven zet of eruit haalt, ervoor zorgen dat de toevoegingen (olie, saus, gesmolten vet) niet in grote hoeveelheden op de bodem van de oven terechtkomen. Maak in dat geval de bodem van de oven zorgvuldig schoon voordat u aan een volgende bereiding begint. Daarmee voorkomt u ook dat er onaangename rook en geurtjes ontstaan. Veiligheidsthermostaat Om oververhitting van de oven te voorkomen, is het apparaat uitgerust met een veiligheidsvoorziening die in werking treedt zodra zich een storing van de hoofdthermostaat voordoet. De baksels op het bovenste niveau kunnen echter iets bruiner worden dan die op het onderste niveau. Er vindt geen smaakoverdracht plaats tussen de gerechten. Het gebruik van de heteluchtoven 1. Druk op de functieknop en selecteer de functie "Hetelucht" . Pas, indien nodig, de temperatuurinstelling aan met de toets " " of " ". Traditionele bereiding (onder- en bovenwarmte) - De warmte wordt het beste verdeeld bij gebruik van het middelste niveau. Om de onderkant van het gerecht extra te bruinen hoeft u alleen het rooster maar lager te zetten. Om de bovenkant van het gerecht extra te bruinen, het rooster hoger zetten. - Het materiaal en de afwerking van de bakplaten en schalen is van invloed op de mate waarin het voedsel een bruin korstje krijgt. Emaillegoed, donkere of zware bakvormen en materiaal met een antiaanbaklaag zorgen voor een betere bruinering. Glazen ovenschalen en bakplaten van glanzend aluminium of staal reflecteren de warmte en verminderen de bruinering. - Zet gerechten altijd in het midden van het rooster, om een gelijkmatige bruining te garanderen. [. . . ] Laat de gerechten niet langer dan 15-20 minuten na de bereiding in de oven staan. Wij verzoeken u de foutcode te noteren en door te geven aan onze service-afdeling. 41 PROBLEEM ER LIGT WATER IN DE OVEN OPLOSSING U heeft te veel water in het reservoir gegoten. Schakel alle functies van de oven uit, veeg daarna al het overtollige water met een spons of doek weg. Als er water in de oven gaat stromen en het controlelampje "reservoir vol" nog niet brandt, is de tussenkomst van een technicus nodig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZFF22/8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZFF22/8 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag