Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCS6604W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCS6604W. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZCS6604W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCS6604W te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZCS6604W
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZCS6604W (1076 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZCS6604W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS Waarschuwingen en adviezen DEZE WAARSCHUWINGEN ZIJN OPGESTELD VOOR UW VEILIGHEID EN DE VEILIGHEID VAN DERDEN. WIJ VERZOEKEN U DEZE AANDACHTIG TE LEZEN VOORALEER HET APPARAAT TE INSTALLEREN EN TE GEBRUIKEN. Installatie ! ! ! ! De installatie moet gedaan worden door bevoegde en gekwalificeerde installateurs, volgens de normen van kracht. Elke eventuele modificatie aan de electrische huisopstelling die nodig mocht zijn om de apparatuur te kunnen installeren, mag enkel gedaan worden door bevoegd personeel. Het is gevaarlijk om de kenmerken van deze apparatuur te veranderen of te willen veranderen. [. . . ] Bodem evenmin bedekken met aluminium-folie. Door het bedekken van de bodem kan warmtestuwing optreden, waardoor het bak-of braadresultaat nadelig beïnvloed wordt en eventueel schade aan het email op kan treden. Bereidingstijden De bereidingstijden kunnen varieren volgens de aard van de spijzen, hun homogeniteit en hun volume. Men raadt aan om in het begin te waken en de resultaten na te gaan om, wanneer U dezelfde gerechten klaarmaakt in dezelfde condities, gelijkaardige resultaten te bekomen. Ter informatie geven we U een tabel met de tijden en relatieve temperaturen voor het bereiden in de oven en met de grill. De ervaring zal U vervolgens eventuele aanpassingen suggereren aan de vermelde waarden in de tabel. 43 Adviestabel voor bakken en braden De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. De lege oven altijd 10 minuten voorverwarmen. Traditionele bereiding Niveau GERECHT ZOETENAGERECHTEN Met opgeklopt deeg Kruimeldeeg, taartbodem Ricottataart Appeltaart Strudel Vruchtenvlaai Fruit cake Biscuit Panettone Casinogebak Kleine gebakjes (met opgeklopt deeg) Koekjes (kruimeldeeg) Schuimpjes Focaccia Soesjes, roomsoezen BROOD en PIZZA Wit brood Roggebrood Broodjes Pizza OVENSCHOTELS Met droge pasta Met groenten Quiches Lasagna Cannelloni VLEES Braadstuk van rundvlees Braadstuk van varkensvlees Braadstuk van kalfsvlees Rosbief (saignant) " " (matig gebakken) " " (goed gebakken) Schouderham Lamsvlees Kip Kalkoen Eend Gans Konijn Varkenspoot Haas Fazant Gehaktbrood VIS Forel - Zeebrasem Tonijn - Zalm 4 3 2 1 Bereidingsduur Temp. °C minuten 170 170 160 180 175 175 175 175 170 170 175 160 100 190 200 190 190 200 210 200 200 200 180 200 190 180 190 210 210 210 180 190 190 180 175 175 190 180 190 190 180 190 190 45 ~ 60 20 ~ 30 60 ~ 80 40 ~ 60 60 ~ 80 30 ~ 40 45 ~ 60 30 ~ 40 40 ~ 60 50 ~ 60 25 ~ 35 20 ~ 30 90 ~ 120 12 ~ 20 15 ~ 25 40 ~ 60 30 ~ 45 20 ~ 35 15 ~ 30 40 ~ 50 45 ~ 60 35 ~ 45 45 ~ 60 40 ~ 55 50 ~ 70 100 ~ 130 90 ~ 120 50 ~ 60 60 ~ 70 70 ~ 80 120 ~150 110 ~ 130 60 ~ 80 210 ~ 240 120 ~ 150 150 ~ 200 60 ~ 80 100 ~ 120 150 ~ 200 90 ~ 120 40 ~ 60 30 ~ 40 25 ~ 35 In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakblik In bakvorm In bakvorm In bakblik op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat 1 of 2 stokbroden In bakblik 6 of 8 broodjes op lekbak In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Met zwoerd Bil Heel Heel Heel Heel In stukken 2 poten In stukken Heel In bakblik 3-4 hele vissen 4-6 moten in vorm OPMERKINGEN 2 2 1 1 2 2 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1000 500 500 250 1000 1200 1000 1500 2000 1200 1000 4000 1500 3000 1200 1200 1500 800 1200 1500 44 De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. De lege oven altijd 10 minuten voorverwarmen. Bereiding op grill Hoeveelheid GERECHT Nummer stukken Gewicht in gr. Niveau 4 3 2 1 Temperatuur Bereidingsduur (minuten) Bovenkant Onderkant °C max max max max max max max max max max max Rundshaas Biefstukken Worst Varkenskarbonade Have kip Spiesjes Kippenborst Hamburger Vis, filet (tong) Gevulde tosti Wit tostibrood 4 4 8 4 2 4 4 6 4 4-6 4-6 800 600 -- 600 1000 -- 400 600 400 -- -- 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 12 ~ 15 10 ~ 12 12 ~ 15 12 ~ 16 30 ~ 35 10 ~ 15 12 ~ 15 10 ~ 15 12 ~ 14 5~7 2~4 12 ~ 14 6~8 10 ~ 12 12 ~ 14 25 ~ 30 10 ~ 12 12 ~ 14 8 ~ 10 10 ~ 12 -- 2~3 45 Onderhoud Voor elk onderhoud schakelt U eerst het apparaat uit. Dit apparaat mag niet worden schoongemaakt met stoom of met een stoomreiniger. De oven moet altijd schoon worden gehouden. Een opeenhoping van vet of andere voedselresten kan brand ten gevolge hebben, in het bijzonder in de grillpan. Onderhoud van de kookplat Opdat het toestel lang zou meegaan, moet het regelmatig worden schoongemaakt. Het spreekt vanzelf dat men de kookplaten eerst moet laten afkoelen vooraleer het toestel schoon te maken. Maak er vooral geen gewoonte van even snel een vochtige doek over de nog warme platen te halen. Zelfs al zijn ze daartegen bestand, er zouden toch «pluisjes» kunnen achterblijven. Wij raden u aan de kookplaten van tijd tot tijd in te smeren met een niet zuur vet (keukenolie, naaimachineolie of vaseline). U kan ook in de handel produkten vinden voor de bescherming en het onderhoud van ou toestel. De geëmailleerde kookplaat mag alleen met zeepsop worden schoongemaakt. Hoewel het email bestand is tegen zuur, is het toch wenselijk azijn- en citroenvlekken en andere zure stoffen snel weg te halen. Dit geldt ook voor vetresten en dergelijke, om het aanzetten te vermijden. Als er zich desondanks toch aanzetsel vormt, kunt u de korst losweken met warm water. Gebruik nooit stalen borstels, messen of andere voorwerpen die krassen maken op het email. [. . . ] Indien het toestel zodanig is ingebouwd, ondergebouwd, opgehangen of geplaatst dat de benodigde tijd voor het in- en uitbouwen samen meer dan 30 minuten bedraagt, dan worden de hierdoor ontstane extra kosten aan de gebruiker in rekening gebracht. Schade die ontstaat door abnormale in- of uitbouw komt ten laste van de gebruiker. 12. Indien binnen de waarborgperiode de herstelling van hetzelfde gebrek meermaals mislukt of de herstellingkosten disproportioneel zijn wordt in overleg met de gebruiker een gelijkwaardige vervanging geleverd. In geval van vervanging behouden we ons het recht voor om een vergoeding te rekenen naar rato van de verstreken gebruiksperiode. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZCS6604W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZCS6604W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag