Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCM30T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCM30T. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZCM30T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCM30T te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZCM30T
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZCM30T

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In geval van twijfel, vraag raad aan de installateur. Vermijd de installatie van het gasfornuis in de nabijheid van ontvlambare materialen (bvb. Deze apparatuur is ontworpen om gebruikt te worden door volwassenen. Opgelet dat de kinderen zich niet naderen met de bedoeling om er te spelen. [. . . ] Om de evolutie von het bakken van de taart te controleren, steekt u een tandenstoker in het deeg. Indien hij er droog uitkomt is de taart voldoende gebakken. Wacht om dit te doen tot minstens 3/4 van de voorziene, voorgeschreven baktijd is verstreken. Houd er over het algemeen ook rekening mee dat: een gerecht dat aan de buitenkant voldoende gebakken is maar onvoldoende binnenin, een langere baktijd noding had maar wel aan een lagere temperatuur. En omgekeerd zal een droog gerecht een kortere baktijd nodig hebben maar wel aan een hogere temperatuur. Het braden en bakken van vlees Vlees dat u in de oven wil braden moet minstens 1 kg wegen. Indien u 27 gebraad wenst met een prachtig kleurtje, gebruik dan weinig vetstoffen. Indien u mager vlees braadt, gebruik dan wat olie en wat boter. Boter of olie zijn overbodig indien het vlees bovenop een stukje zwoerd of vet heeft. Indien het gebraad dat stukje vet op de zijkant heeft, legt u beter die kant naar boven zodat wanneer het vet smelt het nodige vet over het lagere deel zal verspreiden. Rood vlees neemt u beter 1 uur vóór het braden uit de koelkast, zo niet zal het bruuske temperatuurverschil het vlees taaier maken. Gebraad, zeker rood vlees, moet niet gezouten worden bij de aanvang van het braden omdat het zout het vocht en het bloed uit het vlees zou halen en het vlees dus zal verhinderen een smakelijk braadkleurtje te krijgen. Bij middelgrote vis begint u met een hoge temperatuur om zo langzaam de temperatuur te verminderen. Grote vis bakt u van het begin tot het einde aan een gematigde temperatuur. U kan het verloop van het bakken controleren door voorzichtig met een mes of een vork een stukje van de buik op te heffen; het vlees moet gelijkmatig wit en ondoorschijnend zijn. Dit geldt uiteraard niet voor zalm, forel en gelijkaardige soorten. Volg in elk geval steeds de aanwijzingen van de recepten. FO 0019 Fig. 8 28 Adviestabel voor bakken en braden Plaats van onderaf gerekend Gerecht Roerdeeg cake tulband appelcake Klopdeeg mokkataart (24 Ø) petit fours slagroomtaart (24 Ø) Kneeddeeg zandkoekjes boterkoek appeltaart Roldeeg banketstaaf saucijzenbroodjes pasteitjes Spuitdeeg spritskoekjes kaasbolletjes Gistdeeg brood krentebrood Vlees braden kalfsfricandeau (gaar), 1 1/2 kg rosbief (rood), 1 1/2 kg varkensfricandeau (gaar), 1 1/2 kg lamsbout (gaar), 1 1/2 kg Gevogelte braden kip, 1 kg babykalkoen, 1 1/2 kg tamme eend, 1 1/2 kg Wild braden haas, 1 1/2kg reerug, 1 1/2 kg konijn, 2 kg Vis stoven kabeljauw-moten (alu folie) visschotel Hetelucht 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 1 en 3 2 (1 en 3*) 1 en 3* 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 en 3 2 Conventioneel 1 1 1 1 2 1 2 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 Oventemperatuur Hetelucht 140-160 140-160 120-140 150-160 150-160 150-160 140 150-160 150-160 180-200 180-200 180-200 140-160 140-160 180-200 160-180 160 200 160 160 160 160 160 160 160 160 160 160 Conventioneel 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 200-225 200-225 200-225 175-200 175-200 225-250 200-225 175-200 250 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 Hetelucht 70-80 70-80 80-90 35-40 25-30 35-40 ca 25 ca 30 ca 60 ca 40 ca 40 ca 30 30-40 25-30 30-35 40-45 ca 90 ca 35 ca 100 ca 60 ca 75 ca 135 ca 165 ca 180 ca 165 ca 150 ca 40 ca 40 Tijd in minuten Conventioneel 50-60 50-6 50-60 30-40 15-20 30-40 ca 15 30-40 55-65 35-45 35-45 ca 25 15-20 15-20 ca 30 ca 40 55-65 ca 25 70-80 40-50 55-65 100-120 120-150 ca 150 100-120 100-120 ca 30 ca 20 Adviestabel voor grilleren Gerecht Aantal Gewich in gram Richel van onder Temperatuur °C Boven-kant in min Onder-kant in min Biefstukken Karbonaadjes Worstjes Stukken kip Gemengde spiezen Kippeborst Gehalveerde tomaten Visfilets Oester Toast ham/kaas Sneetjes brood meegerekend). 4 4 8 6 4 4 8 4 6 4 4 800 600 500 800 700 400 500 400 - 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 4 max max max max max max max max max max max 10 12 10 30 12 13 12 8 12 8 2-3 8 8 6 20 10 10 6 1 * De telling van het niveau vertrekt van het niveau helemaal onderaan (de bodem van de oven en de vetvanger niet 29 Onderhoud Voor elk onderhoud schakelt U eerst het apparaat uit. Onderhoud van het fornuis De druppels saus, sap, fruitsap, ecc. moeten zo vlug mogelijk verwijderd worden met een vochtig doek. Zo niet, zouden ze op de lange duur het blinken van het email doen verdwijnen. Om lichte strepen te doen verdwijnen in het email, gebruikt U een gewoon licht schuurmiddel in poedervorm. Gebruik geen staalwol of messen om incrustatie te verwijderen. Voor de dagelijkse schoonmaak gebruikt U water met reinigingsmiddel of n van de talrijke producten in de handel. [. . . ] Na de aansluiting gaat u de opwarming na door de elementen ongeveer 3 minuten aan te zetten. De fabrikant wijst alle verantwoordelijdheid af indien de preventienormen niet werden gerespecteerd. Neutraal Fase Aarde (geel-groen) FO 0073 Fig. 17 36 GARANTIEBEPALINGEN EN SERVICE VOOR BENELUX Bij aanspraak op kosteloos herstel dient het origineel van de betreffende aankoopnota, of kwitantie te worden getoond of meegezonden. Algemene garantiebepalingen 1 De fabrikant verleent een jaar garantie op het op de bijbehorende koopnota vermelde apparaat, gerekend vanaf de koopdatum. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZCM30T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZCM30T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag